Abdullah Avcı'dan Taraftara Teşekkür

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı Kayserispor maçı sonrası ilk kez tribüne çağrılmasıyla ilgili taraftara teşekkür etti.

03.12.2019-13:16 - (Son Güncelleme: 03.12.2019-13:15)

Beşiktaş dün oynanan ve Süper Lig'in kapanış maçında Kayserispor'u 4-1 mağlup etti. Maç sonrası Beşiktaş taraftarı teknik direktör Abdullah Avcı'yı trübünlere çağırarak aradaki buzları eritti.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, Kayserispor maçının bitişinin ardından taraftarın kendisini çağırması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam bu anı hiç bir zaman untumayacağını beliterek taraftara teşekkür etti. Abdullah Avcı açıklamasında, "Oğuzhan ve Lens'e sahip çıktıkları için, Atiba'nın çıkması sırasında verdikleri destek, sonunda alışkın olmadığım çok güzel duyguların yaşandığı bir durumdan dolayı ve pazartesi gelip destekledikleri için taraftarlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Beşiktaş ile ilgili karar verirken Metin Tekin'e gitmiştim. Bana 'Beşiktaş'ın duygusu ve ruhu başkadır' demişti. Umarım bunlar katlanarak devam eder. Tutkuyu buraya girince daha iyi anlıyorsunuz. Bütün tribünleri dolaştım. Herhalde anısı uzun süre bende kalacak. Umarım sonunu da getiririz, hep beraber güzel günler adım adım gelsin." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal