Abdullah Avcı ve İrfan Can Kahveci’den Anlamlı Hareket!

Süper Lig lideri Medipol Başakşehir’in başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, turuncu lacivertli oyuncu İrfan Can Kahveci ile beraber Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nde lösemili çocuklarla buluştu.

08.11.2018-13:02 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-12:58) Abdullah Avcı ve İrfan Can Kahveci’den Anlamlı Hareket!

Abdullah Avcı ve İrfan Can Kahveci, ziyaret esnasında sohbet ettikleri çocuklara, adlarının yazılı olduğu Medipol Başakşehir formaları hediye etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, çocuklarla vakit geçirmekten büyük keyif aldığını kaydetti ve "Yaşam yalnızca futboldan ibaret değil. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza değerli olduklarını hissettirmeli, her daim onların yanında olmalıyız. Bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projelerinde bulunmak benim adıma çok önemli. Bugün onların bir nebze olsun tebessüm etmelerine yol açtıysak ne mutlu bize. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar." şeklinde konuştu.

İrfan Can Kahveci ise, "Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Kardeşlerimizin motivasyonlarını yüksek seviyede tutmaları gerekiyor. Bu noktada biz de onlara elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal