Abdullah Avcı Trabzonspor'a İmzayı Atıyor

Trabzonspor’un teknik direktörü olacağı iddia edilen Abdullah Avcı, şimdiden çalışmalara başladı. Kupa finalinin de geçilmesiyle, Karadeniz ekibiyle kontrat imzalayacak olan deneyimli hoca, kadro planlamasına başladı.

30.07.2020-11:22 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-12:08) Abdullah Avcı Trabzonspor'a İmzayı Atıyor

Bordo mavililer Abdullah Avcı geri sayımda... Gelecek sezonda teknik patronluk görevini Avcı’ya emanet etmesi düşünülen Fırtına, kupa finalinin geçmesiyle beraber kontrat imzalamaya hazırlanıyor. Abdullah Avcı’nın şimdiden çalışmalara başladığı ve kadro planlaması yaptığı ortaya çıktı. Yoğun maç takvimi nedeniyle sezonu erken açması gereken Trabzonspor’da sezon başı kampına geç kalmak istemeyen Avcı, çalışma düzenini de yönetimle beraber yapacak.

TEKNİK KADROYU GÜÇLÜ İSİMLERDEN OLUŞTURACAK

En son Beşiktaş’ta başarısız bir dönem geçiren Abdullah Avcı, gelecek sezonda Trabzonspor’u şampiyonluk yarışına dahil etmeye çalışacak. Bu sebeple hem sahada hem de kulübede güçlü bir takım oluşturmayı planlayan Abdullah Avcı’nın ekibinde, Fatih Tekke ve Abdullah Ercan gibi camiayı çok yakından bilen kişilerin de yer alması düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal