Abdullah Avcı: ''Jürgen Klopp Kendisiyle Gurur Duymalı''

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte detaylar..

15.08.2019-13:47 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-20:11) Abdullah Avcı: ''Jürgen Klopp Kendisiyle Gurur Duymalı''

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Süper Kupa maçını Goal isimli siteye değerlendirdi. Kıyasıya bir maç izlediğini ve çok zevk aldığını ifade eden başarılı teknik adam şu sözlerde bulundu..

Futbol Almanya ve İngiltere'de farklı oynanıyor

"Almanya ve İngiltere'de futbol daha farklı oynanıyor diyebiliriz. Almanya'da takımların çoğu geriden oyun kurarak oynamaya çalıştıklarından dolayı karşı pres etkili olarak görünse de İngiltere'de rakiplerin Liverpool’a karşı daha katı savunma yapıp Liverpool’un pas oyununa evrilmesini sağladıklarını söyleyebiliriz"

Liverpool'un Premier Lig'deki maçlarına benzer bir maç oldu

"Liverpool'un Premier Lig'deki maçlarına benzer bir ilk yarı oldu diyebiliriz. İlk devrede yerleşik savunmanın arasında etkisiz kalan Mane 45 dakikada sadece 15 kez topla buluşabildi. Sahanın en az topla buluşan oyuncusuydu ve Klopp buna müdahale etmek zorundaydı. Maçın en doğru hamlesinin bu olduğunu düşünüyorum. Firmino girdikten sonra Mane'nin kenara geçmesiyle birlikte daha üretken bir Liverpool izledik. Bu gece Firmino, Liverpool için ofansif olarak gerçek anlamda fark yarattı. Derine inip hatlar arasında paslar aldı; Lampard onu marke etmesi için Jorginho'yu kullandı, ama Firmino ondan sıyrılıp kendine pas kanalları açabilecek kadar zeki bir oyuncuydu. Klopp'un bu müdahaleleri de zekiceydi. Kendisiyle gurur duymalı."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal