Abdullah Avcı: 'Hata Yapma Lüksümüz Yok'

Öğrencilerinden bir an önce Erzurumspor mağlubiyetini isteyen Beşiktaş teknik adamı Abdullah Avcı maç sonrası açıklamalarda bulundu.

17.01.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-09:35) Abdullah Avcı: 'Hata Yapma Lüksümüz Yok'

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk karşılaşmasında BB Erzurumspor'a, rakip sahada 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik adam Abdullah Avcı, her ne kadar havanın kötülüğünden şikayet etse de, soyunma odasında futbolcularına sert uyarılar yaptı.

Süper Lig'in 2. devrenin ilk karşılaşmasında Sivasspor'u pazar günü evinde ağırlayacak siyah beyazlılarda Avcı, aldıkları mağlubiyetten dolayı oldukça keyifsizdi. Deneyimli hoca maçın ardından oyuncularına, "Önceliğimiz lig olsa da, biz Beşiktaş olarak her maçı kazanmak durumundayız. Pazar günü çok kritik bir karşılaşmamız var. Evimizde ligin lideri Sivas'ı ağırlayacağız. Şu an itibariyle buradaki herkes, kupayı kafasından tamamen silsin. Sivas önünde galibiyettten başka bir şeyi aklınızdan bile geçirmeyin" dedi.

"Kupadaki oyunun, bizim oyunumuz olmadığını sahamızda göstermeniz gerekiyor" diyerek konuşmasını sürdüren Abdullah Avcı, "Biz şampiyonluğun en önemli adayları arasında yer alıyoruz. Stadımızda taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak, coşkulu bir futbolla bizi sevenleri evlerine mutlu şekilde göndermemiz gerekiyor. Hepinizden tüm idmanlarda tam konsantrasyon istiyorum. İkinci devrede zirve için hata yapma lüksümüz bulunmuyor" yorumunu da yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal