Abdullah Avcı, Güven Yalçın ile Özel Bir Görüşme Gerçekleştirdi! İşte Detaylar!

Teknik direktör Abdullah Avcı da 20 yaşındaki golcü futbolcuya Sivasspor karşısında oldukça güveniyor.

16.08.2019-09:08 - (Son Güncelleme: 16.08.2019-09:03) Abdullah Avcı, Güven Yalçın ile Özel Bir Görüşme Gerçekleştirdi! İşte Detaylar!

Beşiktaş hafta sonunda Sivasspor ile yapacağı maç ile yeni sezonu açıyor.. Burak Yılmaz'ın sakatlığı sebebiyle forvet mevkisinde Güven Yalçın'ı görevlendirecek Abdullah Avcı bu maç öncesi genç oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirdi..

Hedeflediği golcü transferini henüz yapamayan Siyah-Beyazlı takımda, Sivasspor karşılaşmasında forvette genç yıldız Güven Yalçın oynayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı da 20 yaşındaki golcü futbolcuya Sivasspor karşısında oldukça güveniyor.

Abdullah Avcı, Güven ile özel görüştü

Hazırlık kampında başarılı bir performans gösteren Güven Yalçın'a çok güvendiğini söyleyen ve hafta sonundaki maçta kesinlikle kendisinden gol beklediği söyleyen başarılı çalıştırıcının genç oyuncudan beklentisi oldukça büyük.

Güven Yalçın: ”Yüzünüzü kara çıkarmam”

Güven’in, bu görüşmede Avcı’ya, “Hocam, bana güvenmenizi istiyorum. Eğer maçta görev alırsam elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağıma söz veriyorum. Yüzünüzü kara çıkarmam” dediği öğrenildi. (Güneş)

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal