Abdullah Avcı: Çalışılanların Karşılığını Görmek Mutluluk Verici

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 4-2 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

21.01.2019-10:01 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-09:59) Abdullah Avcı: Çalışılanların Karşılığını Görmek Mutluluk Verici

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşan ve rakibini 4-2 mağlup eden Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, çalışılanların karşılığını görmenin bir teknik adam adına mutluluk verici olduğunu belirtti.

Medical Park Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrası gerçekleşen basın toplantısında konuşan Avcı, "Bazen seviniyor, bazen üzülüyorsun ancak yaşamın içinde başka gerçekler de var. Bugün Samsunspor'un yaşadığı trafik kazasının 30. yılı. O dönem futbolcuydum. Bunu saygıyla hatırlayalım. Kaptanımız Emre Belözoğlu’nun dayısı da sabah kalp krizi geçirdi. Bu şekilde karşılaşmaya çıktık. Üzülüyorsun, bazen mücadeleden galip ayrılıyorsun ancak sevinemiyorsun. Hayatta en güzel şey sağlıklı düşünebilmek ve mutlu olabilmek." dedi.

Trabzonspor'un güçlü bir rakip olduğuna vurgu yapan Avcı, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor ligimizin en değerli takımlarından biri. Bir takım problemler yaşamasına karşın yetenekli futbolcu profiline sahipler ve harika bir çıkış yapmış durumdalar. Oyunun başlangıcı itibarıyla 15-20 dakikalık kısımda bize baskı yapacaklarını biliyorduk. Bu baskıyı nasıl kırabileceğimiz hususunda 3-4 opsiyon çalışmıştık. Rakibin baskısıyla oyunun tamamında basit top kayıpları gerçekleştirdik. Rakip bu baskıyı doğru bitiremedi. İlk 15 dakikanın ardından doğru dağılım yapıp, oyuna genişlik vererek gol öncesi iki net pozisyon bulduk. Soyunma odasına 2-0 üstünlükle girmemiz, oyunu ele almamızı gerektiriyordu."

İkinci devrede duran topla üçüncü golü bulduklarını anımsatan deneyimli teknik adam, "İlk golü bireysel hatadan yedik, daha sonra Yusuf'un (Yazıcı) golüyle rakibi yeniden devreye soktuk. Atmosfer öyle bir atmosfer ve yetenekli futbolcuları da var. Sonrasında Visca oyunu bir şekilde çözdü. Çalışılanların karşılığını görmek bir teknik adam için mutluluk verici. " değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal