Abdullah Avcı: Büyük değişimleri bugün hiçbir kulüp yapamaz

Teknik Direktör Avcı Fenerbahçe'ye 3-1 kaybettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu

22.12.2019-23:38 - (Son Güncelleme: 22.12.2019-23:14) Abdullah Avcı: Büyük değişimleri bugün hiçbir kulüp yapamaz

Süper Lig’in 16. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olan Beşiktaş’ın Teknik direktörü Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu

 

İŞTE ABDULLAH AVCI’NIN AÇIKLAMALARI:

"Kaçırdığımız pozisyonlar var. Büyük takım hiçbir zaman oyun disiplininden kopmamalı. Oyunu çevirecek durumunuzun olması lazım. Oyun disiplininden kopulduğu, bireysel performansların aşağı seyrettiği, bir tarafın daha fazla istediği, daha fazla koştuğu, daha fazla mücadele ettiği bir oyunu kaybettik."

"Bir maçımız kaldı. Lig dalgalı gidiyor. Gençlerbirliği maçını taraftarlarımızın desteğiyle kazanıp, 30 puanı bulmak istiyoruz."

"Karışık bir oyun yaşadık. 6-7 oyuncunun bireysel performansı derbi maç seviyesinin altındaydı. Bununla beraber, takım organizasyonlarında dağınıklığın, kopuklukların olduğu oyunu dengede götüremezsin. Kalitenin olmadığı oyunu rakip kazandı."

"Takımdaşlık, beraber mücadele etmek, beraber itiraz etmek, beraber savunma yapmak önemli. Türkiye'de bunun algısı farklı. Bu rakibe veya hakeme baskı yapmak olarak değerlendiriliyor. Türkiye'nin en iyi hakeminden bahsediyoruz. Dört göz var, bir de VAR devrede. Vida'ya yapılan penaltıysa, buna itiraz etmesi, diğer arkadaşlarının da destek vermesi gerekiyor. Belki hakem VAR'a gidecek. İyi bir takım olmak her koşulda birbirine sahip çıkmayı gerektiriyor. Nasıl maç kazanırken enerjimiz yüksekse, kaybettiğimizde de bütün halinde hareket etmemiz gerekiyor."

"Büyük değişimleri bugün hiçbir kulüp yapamaz. Mevcuttakini daha iyi hale nasıl getirebiliriz, buna bakacağız. Altı maç üst üste kazanmış bir takım var. Cuma akşamı 30 puana ulaşıp, herkesin birbirine kaybettiği bir ligde nasıl daha iyi olacağımıza bakacağız." Açıklamalarında bulundu.

Abdullah Avcı, Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’ın tek golünü kaydeden Atiba Hutchinson'ın sergilediği performansıyla, aldığı sorumlulukla örnek alınması gereken bir futbolcu olduğunu aktardı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal