Abdullah Avcı: Atiba Antrenörlüğü Düşünüyor

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı, başarılı futbolcu Atiba hakkında da açıklamalarda bulundu.

28.12.2019-10:02 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-09:59) Abdullah Avcı: Atiba Antrenörlüğü Düşünüyor

Süper Lig’in 17. Haftasında Beşiktaş’ın sahasında 4-1 mağlup etti Gençlerbirliği karşılaşmasında 3 asist 1 gol kaydeden Atiba Hutchinson mücadeleye damgasını vurdu.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı, başarılı futbolcu Atiba hakkında da açıklamalarda bulundu.

36 yaşındaki futbolcu hakkında Avcı, Atiba ile ilgili futbol kariyerini tamamladıktan sonra düşüncelerim var onu teknik heyetimde görmeyi isterim ifadelerinde bulundu.
Başarılı futbolcu Atiba futbol hayatını tamamladıktan sonra siyah beyazlı takımda antrenör olarak devam etmek istediği belirtildi.

Abdullah Avcı’nın Atiba Hakkında yaptığı açıklama şu şekilde

"Atiba çok önemli bir profesyonel. Atiba’yı bazen idman verilerine bakmayıp dinlendireceksin. Bunun ölçümlerine kısa bir süre önce bıraktık. Atiba bir tek dün antrenman yapabildi. Şimdi daha iyi toparlanacak. Oyunun içinde oyun aklı olan bir oyuncu. Doğru kişiler mesleki anlamda antrenörlüğü düşünen kişilere yardımcı olması gerekiyor. Atiba antrenörlüğü düşünüyor. Benim bununla ilgili bir projem var kendi antrenörünü yetiştirmekle alakalı. Atiba da bu isimlerden biri olacak."



Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal