ABD’li Golfçü Golf Sahasında Ölü Bulundu!

ABD'de Iowa Eyalet Üniversitesi son sınıf öğrencisi ve amatör golfçü olan Celia Barquin Arozamena, polis ekipleri tarafından bir golf sahasında ölü bulundu.

19.09.2018-12:18 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-12:15) ABD’li Golfçü Golf Sahasında Ölü Bulundu!

ABD’de yaşayan Celia Barquin Arozamena adındaki amatör bir golfçü, Iowa eyaletinin Ames şehrindeki bir sahada ölü bulundu.

Yerel polis tarafından yapılan açıklamada, Iowa eyaletinin Ames kentindeki Coldwater Golf Links isimli sahada boş bir golf çantası bulan kişilerin, hemen polis ekiplerine haber verdiği ifade edildi.

Polis ekiplerinin yaptığı aramanın ardından 22 yaşındaki Celia Barquin Arozamena'nın cesedinin bulunduğuna yer verilen açıklamada, amatör golfçünün ölüm sebebinin kendisine yapılan saldırı olduğu kaydedildi.

Açıklamada, Coldwater Golf Links adlı golf sahasına yakın bir bölgede çadırda yaşayan ve evsiz olduğu kaydedilen 22 yaşındaki Collin Daniel R. İsimli kişinin gözaltına alındığı ve "kasten öldürme" suçlamasıyla karşı karşıya olduğu bildirildi.

Iowa Eyalet Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Barquin Arozamena'nın ailesine baş sağlığı dilenirken, okulun bugün final karşılaşmasına çıkacağı Doğu-Batı golf maçından da çekildiği belirtildi.

Arozamena, Iowa Eyalet Üniversitesi tarafından "2018'in En İyi Kadın Sporcusu" seçilmiş ve bu yıl Slovakya'da gerçekleşen Avrupa Kadınlar Amatör Şampiyonası'nda şampiyon olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal