A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat Vizesini İstiyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımın pasör çaprazı Meryem Boz, takım durumu ve Olimpiyatlar hakkında açıklamalar yaptı.

03.01.2020-11:54 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-11:45) A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat Vizesini İstiyor!
2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri'nde yer alacak A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın voleybolcusu Meryem Boz, olimpiyat biletini çok istediklerini aktardı.

Milli takım, Hollanda'da 7-12 Ocak'ta gerçekleşecek elemelerde B Grubu'nda Almanya, Belçika ve Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Milliler, ilk 2'ye girerek gruptan çıkmaları halinde A Grubu'nda  bulunan Hollanda, Polonya, Bulgaristan ve Azerbaycan'dan bir tanesiyle yarı finalde kozlarını paylaşacak. Organizasyonu şampiyon bitiren takım, Tokyo 2020 vizesi alacak.

Milli takımın pasörlerinden Meryem Boz, hazırlık süreci, turnuvadaki rakipler ve Tokyo 2020'yla alakalı AA muhabirine açıklamalar yaptı.

Meryem Boz'un açıklamaları şu şekilde:

"Kolay bir turnuva olmayacağını herkes biliyor. Güzel de hazırlandık. Hollanda'ya kadar tamamıyla hazır olacağımızı düşünüyorum."

"Herkes bunun bilincinde. Olimpiyat vizesi için çok önemli bir turnuva. Gelen bütün takımlar, voleybolu çok iyi oynuyor. İşimiz kolay olmayacak."

"En Önemlisi İlk Maç"

Hırvatistan'ı Türkiye'de gerçekleşen Avrupa Şampiyonası'nda 2-1 arkadan gelerek 3-2 galibiyet aldıklarını hatılatan Meryem Boz, "Gruptaki en ciddi maç Hırvatistan müsabakası olarak gözükse de bence en önemlisi ilk karşılaşma. Oranın atmosferini ve heyecanını Almanya maçıyla yaşayacağız. Hırvatistan'ı Ankara'da 3-2 yenmiş olabiliriz ama önemli değil. Olimpiyat vizesini almayı çok istiyoruz. Bunun için de çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası'ndaki maç 3-2 olduğu için bizi korkutan ya da geren bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Şöyle devam etti: "Avrupa ikincisi olduğumuzu yeni yeni sindirebiliyoruz. Milli takımda herkes daha pozitif ve birbirine sarılmış durumda. Olumlu bir hava var. Avrupa ikincisi olmamız rakiplerde bir baskı oluşturacaktır."

"Voleybolda daha üst seviye yok. En son seviye olimpiyatlar. Kariyerimde bu deneyimi yaşamak istiyorum. Bütün branşlarda her sporcunun rüyası olimpiyatlar. Tokyo 2020'ye gidersek, orada da iyi işler yapacağımızı düşünüyorum." diyerek açıklamasını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal