A Milli Erkek Basketbol Takımı Almanya’da Sahne Alıyor!

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleşecek VTG Süper Kupa'da yer alacak.

06.09.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-11:33) A Milli Erkek Basketbol Takımı Almanya’da Sahne Alıyor!

2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu'nda karşılaşacağı Karadağ ve Slovenya maçlarının hazırlıklarını sürdüren milliler, Almanya’da düzenlenecek VTG Süper Kupa'da mücadele edecek.

Ay yıldızlı ekip, turnuvadaki ilk maçına yarın saat 21.00'de ev sahibi Almanya karşısında çıkacak. Dört takımın yer aldığı turnuvadaki diğer karşılaşmada ise Çekya ile İtalya kozlarını paylaşacak.

Milliler, bu maçtan galip ayrılması halinde Çekya-İtalya karşılaşmasının galibiyle 8 Eylül Cumartesi günü final müsabakasına çıkacak. 12 Dev Adam, Almanya'ya mağlup olması halinde ise aynı gün üçüncülük karşılaşmasına çıkacak.

Turnuvanın ardından Türkiye'ye dönecek ay yıldızlılar, hazırlıklarına 10-13 Eylül tarihleri arasında Ankara'da yapacağı kampla son verecek.

2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri İkinci Tur I Grubu'nda yer alan milliler, 14 Eylül'de Karadağ ile Ankara Spor Salonu'nda kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma sonrası Ljubljana'ya hareket edecek ay yıldızlı ekip, 17 Eylül'de Slovenya ile karşı karşıya gelecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal