5 Yaşındaki Çocuktan 4105 Şınav!

Yaşamını Çeçenistan’da sürdüren 5 yaşındaki Rahim Kuraev, 2 saat 45 dakika boyunca aralıksız 4 bin 105 şınav çekti. Minik sporcunun bu rekoru, resmi denetçi olmadığı gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

13.11.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-12:46)

Çeçenistan’da yaşayan 5 yaşındaki Rahim Kuraev, babasının özel olarak eğittiği minik bir sporcu. Kuraev, birkaç gün önce babası ile bir rekor denemesi gerçekleştirdi. Rahim’in babasının tabela ve kamerayı hazırlamasının ardından 5 yaşındaki Rahim rekor denemesine start verdi. Minik sporcu tam 2 saat 45 dakika boyunca hiç ara vermeden şınav çekti. Babası da oğlunun bu performansını kameraya çekti.

Baba, rekorun resmileşmesi adına Rusya Kültür ve Spor Bakanlığı'na başvuru yaptı. Baba-oğul, bakanlıktan gelen haberin ardından büyük hayal kırıklığı yaşadı. Minik sporcunun kırdığı rekor geçersiz sayıldı. Bakanlık yetkilileri buna sebep olarak, rekor denemesinden önce kendilerine resmi başvuruda bulunulmamasını ve bu başvurunun ardından rekor denemesinin kendi ekipleri tarafından canlı olarak izlenmemesi olduğunu söyledi.

Bakanlık yetkililerinin bu açıklaması sonrası Rahim Kuraev ve babası bakanlığa yeni bir başvuru gerçekleştirdi. 5 yaşındaki Rahim, rekorunu resmileştirmek adına bu hafta sonu yeni bir deneme daha gerçekleştirecek. 



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal