38 Yaşındaki Selçuk Şahin'den Şampiyonluk Açıklaması!

Bursaspor’un deneyimli kaptanı Selçuk Şahin, "Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olarak Türk futboluna hizmet etmek istiyorum" dedi.

13.09.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 13.09.2019-11:24)

Bursa’ya gelişi için, "Bursaspor gibi büyük bir camiadan teklif almak beni de heyecanlandırdı, gururlandırdı" sözleriyle anlatan Selçuk Şahin,

"BURSASPOR'DA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"Gençlerbirliği ile geçen sene şampiyonluk yaşadım. Bu dönem içerisinde değişik kulüplerden bazı teklifler oldu ama Bursaspor, camia olarak, şehir olarak her zaman futbolun önde olduğu bir yer. O yüzden burayı tercih ettim. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum. Şu an her şey iyi gidiyor. Hem şehir olarak hem takımın havası oldukça iyi gözüküyor" şeklinde konuştu.

"HERKESE 38 YAŞIMI GÖSTERECEĞİM"

38 yaşın, futbol için ciddi bir yaş olduğunu ancak insanların yaşa çok fazla takılmaması gerektiğini vurgulayan Selçuk Şahin, "Oyuncunun biraz kendi elinde, kendine baktığı an vücut götürüyor. Geçen sene sakatlık yaşamadan 30 maça yakın oynadım, şampiyon olduk. Bu sene de umarım bu şekilde devam ederim. İşimi seviyorum. Kendime bakmaya çalışıyorum çünkü bu yaşta çok kolay olmuyor. O mücadeleyi verebilme adına ekstra kendime daha iyi bakmaya çalışıyorum, bu tarz şeylere özen gösteriyorum. Belki camiada da ’38 yaşında bir oyuncu nasıl olacak?’ şeklinde soru işaretleri oluşabilir ama bu soru işaretlerini kaldıracağım, bunu sahaya çıktığımda herkes görecektir" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞA ÇOK FAZLA İHTİYACIMIZ VAR"

Kariyeri boyunca 5 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 3 de Süper Kupa zaferi yaşayan deneyimli oyuncu, "Kariyerimde şampiyonluklar yaşadım. Umarım bir tanesi de Bursaspor’da olur. Camia olarak bu şampiyonluğa çok fazla ihtiyacımız var. Biz, bu ligde çok fazla kalmak istemiyoruz, bir an önce Süper Lig’e geri dönmek istiyoruz. Bunu da sağlayacak bütün şartlar aslında oluşmuş durumda takımda. Bazı sıkıntılar var ama aşılamayacak sıkıntılar değil. Bursa şehri, çok büyük bir camia ve takımına sahip çıkacaktır. Umarım bir şampiyonluk da bu sene elde ederim, kariyerimde unutulmaz bir an olur. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal