3 Büyükler Birbirine Girdi! Ankaragücü’nün Yıldızına Yakın Takip

Süper Lig’in üç büyük devi olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Lüksemburglu futbolcu Gerson Rodrigues için transfer savaşına girdi. Ankaragücü ile yollarını ayıracak olan başarılı oyuncu için gözler Dinamo Kiev’de.

16.07.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-17:55) 3 Büyükler Birbirine Girdi! Ankaragücü’nün Yıldızına Yakın Takip

Süper Lig’in 3 büyükleri birbirine girdi…

Süper Lig’in asırlık çınarları olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Gerson Rodrigues’e talip oldu. Ukrayna basınında yapılan haberlere göre sözleşmesi Dinamo Kiev’de olan fakat ocak ayında Ankaragücü’ne kiralık olarak transfer edilen başarılı oyuncu için üç büyükler Kiev ekibi ile iletişime geçmeye hazırlanıyor. Ukrayna ekibi kapıyı 2 milyondan açmış durumda…

GALATASARAY TRANSFERDE AVANTAJLI

Galatasaray yıldız oyuncunun transferinde diğer ezeli rakiplerine göre daha avantajlı konumda. Radamel Falcao ve Younes Belhanda'yı iyi bir fiyata göndermeyi planlayan sarı- kırmızılar bu iki futbolcudan gelecek paraya ve açılacak yabancı kontenjanına göre elini güçlendirecek. 

ANKARAGÜCÜ’NDE KADRO DIŞI KALDI

Geçen hafta yapılacak MKE Ankaragücü – Galatasaray karşılaşması öncesi takım arkadaşı Ante Kulusic ile kavga eden Rodrigues maç kadrosundan çıkarılmıştı. Bugün yapılan açıklamaya göre ise sözleşmesinin feshedileceği ve Dinamo Kiev’e geri gönderileceği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal