2019 FIBA Dünya Kupası'nın Kuralarını Kobe Bryant Çekecek

Çin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2019 FIBA Dünya Kupası'nın kuraları, dünyaca tanınan eski ABD'li basketbolcu Kobe Bryant tarafından çekilecek.

20.02.2019-09:45 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-09:35) 2019 FIBA Dünya Kupası'nın Kuralarını Kobe Bryant Çekecek

Çin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2019 FIBA Dünya Kupası'nın kuraları, dünyaca tanınan eski ABD'li basketbolcu Kobe Bryant tarafından çekilecek.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA)’nun açıklamasına göre, A Milli Basketbol Takımı'nın katılmayı kesinleştirdiği Dünya Kupası'nın kura çekimi, Çin'in Shenzhen şehrinde 16 Mart Cumartesi günü yapılacak.
 
Organizasyonda kura çekiminin uluslararası elçisi eski yıldız basketbolcu Kobe Bryant tarafından gerçekleştirileceği etkinlikte, ABD'li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Jason Derulo ise şarkı söyleyecek.
 
Shenzhen Bay Arena'da ilk kez halka açık olarak gerçekleştirilecek organizasyonda, FIBA Dünya Kupası'nın ilk global elçisi Çinli eski yıldız basketbolcu Yao Ming de bulunacak.
 
İlk defa 32 ülkenin katılımıyla düzenlenecek olan 2019 FIBA Dünya Kupası'na Türkiye'nin yanı sıra Angola, Nijerya, Tunus, Arjantin, Kanada, ABD, Venezuela, Avustralya, Kore, Yeni Zelanda, Çekya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Litvanya, İspanya ve turnuvaya ev sahipliği yapacak Çin katılmayı kesinleştiren ülkeler arasında. Organizasyona katılmaya hak kazanacak diğer 14 ülke, 21-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan eleme maçlarının sonuçlarına göre belli olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal