17 Teknik Adamla Tarihi Bir Konuşma Yaptığı Ortaya Çıktı

Süper Lig'de görev alan teknik direktörle video konferans görüşmesi yapan Fatih Terim 'Bizler, Türk futbolunun marka değerini yöneten en önemli figürlerden biriyiz' dedi.

12.07.2020-18:13 - (Son Güncelleme: 12.07.2020-18:04) 17 Teknik Adamla Tarihi Bir Konuşma Yaptığı Ortaya Çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 17 Süper Lig kulübünün teknik direktörleri ile ortaklaşa yaptığı toplantı hakkında açıklamalarda bulundu.

HEPİMİZ RAKİP OLSAK DA AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ

17 Süper Lig teknik direktörü ile yaptığı görüşme hakkında konuşan Terim, "Maç öncesi kaybeden, kazanan ve bunun sonucuna göre konuşan kişiler değiliz. Dolayısıyla bizi böyle görmeleri gerekir. 18 Süper Lig hocasını daha önce de davet etmeyi düşünüyordum ancak bu kez yabancı sınırı konusunda da herkesle bir görüşme yaptık, çok da güzel oldu. Bizler her ne kadar rakip olsak da genel olarak hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Dolayısıyla bu 18 teknik adamın her dakika toplanmasından, fikir alış verişi yapmasından yanayım. Bizim toplanmamızdaki amaç bu kararın değişmesi değil, yanlış anlaşılmasın ama bizler değerli teknik adamlarız. Toplantıda Prosinecki ve Sumudica da çok güzel şeyler söyledi; Tamer Tuna hocamız da bizi Antalya'ya davet etti. Bu görüşmelerden bir zarar çıkmaz ve bu toplantılar bir tepki toplantısı değil" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal