16 Maç Ceza Alan Arda Turan'a Bir Darbe de Takımından Geldi

Arda Turan'ın 16 maçlık rekor bir ceza almasının ardından yıldız oyuncuya bir kötü haber de kulübünden geldi. Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda'ya kendilerinin de ceza vereceğini açıkladı.

10.05.2018-19:27 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-19:20) 16 Maç Ceza Alan Arda Turan'a Bir Darbe de Takımından Geldi

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a verilen 16 maçlık ceza konusunda açıklamalar yaptı.

A Spor'a telefonla katılan Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a kulüp olarak ceza vereceklerini açıklarken, 16 maçlık cezayı ağır ve acemice bulduğunu söyledi.

"TÜRK FUTBOLUNDA ENTRESAN GELİŞMELER OLMAYA BAŞLADI"

Gümüşdağ yaptığı kısa açıklamada "Arda ve Mossoro'nun PFDK'dan cezalarının haberini aldım. Arkadaşlarımız şu an uğraşıyor. Benim de bilgi sahibi olduğum birkaç husus var. Arda Turan'ın hakeme doğru yaptığı hareketi kabul edilebilir bulmuyorum. Doğru bulmayıp, Arda'ya kulüp olarak ben de bir ceza vereceğim. Arda Turan'a verilen cezayı incelemeye aldığımızda o kurullardan şahıslara göre farklı kararların çıktığını biliyoruz. Bu kararı Başakşehir camiası olarak kabul etmeyeceğiz. Tahkim'e gideceğiz ve bu acemice verilen cezanın düzeltilmesi için çalışacağız. Bugüne değin verilmiş emsal kararların hepsini medya ile paylaşacağız. Engin Baytar hakemin boğazını sıktı 9 maç oldu. Arda'ya 6 ile 8 maç arasında bir ceza verilmesi lazımdı. Mossoro'ya 1 maç ceza verilmesi lazımken 4 maç ceza verildi. Mossoro Türkçe bilmiyor, bu sebeple küfür edemez. Son dönemde Türk futbolunda ilginç  gelişmeler yaşanmaya başladı. Eğer şahsa göre ceza vermeye kalkarsak bunların önünü alamayız ve adaleti tesis edemeyiz. Bunun karşılığı yalnızca Arda Turan olduğu için 16 maç ceza olmaz" dedi.

Göksel Gümüşdağ ayrıca mesele ile alakalı Arda'nın 'Hepinizi öldürmek gerek' tarzında sözlerinin hatırlatılması üzerine ''Küfür de ayını şey, "Sizi öldürmek gerek" demek de aynı şey, kabul edilemez. İkisinin cezası da 6-8 maçtır'' dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal