Spor Camiasından Malatya'ya Geçmiş Olsun Mesajı

Spor dünyası Malatya'nın Pütürge ilçesinde ortaya çıkan 5 büyüklüğündeki deprem için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

06.06.2020-09:00 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-08:54) Spor Camiasından Malatya'ya Geçmiş Olsun Mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile Süper Lig'de bulunan öteki takımlar Malatya'nın Pütürge ilçesinde gerçekleşene 5 büyüklüğündeki deprem için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

TFF'den paylaşılan açıklamada, "Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına yol açmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." cümleleri yer aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonunun Twitter'dan verdiği mesajda, "Malatya'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin ardından can ve mal kaybı yaşanmamasını umuyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri yer aldı.

Galatasaray Kulübünün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan açıklamada, "Malatya'nın Pütürge ilçesi yakınlarında meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Fenerbahçe Kulübünün resmi Twitter hesabından yayımladığı mesajda, "Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." açıklaması yapıldı.

Trabzonspor ise yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:

"Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen depremin can ve mal kaybına sebebiyet vermemesini dileyerek, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Diğer taraftan Süper Lig'de bulunan diğer takımlar da depremden etkilenenler için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal