15.01.2022-14:56 (Son Güncelleme:11.09.2023-16:11)


1

The Simpsons dizisinin 2022 yılında gerçekleşmesi muhtemel kehanetleri araştırıldı. Sizler için haberimiz içerisinde derledik.



2

Fenomen dizinin kehanetleri arasında çok farklı konular yer alıyor.



3

Dolaşan iddialara göre The Simpsons’da Marmara depreminin de bilindiği bölüm ortaya çıktı. Bölümde haber spikeri şu açıklamayı yapıyor: “Depremin yaşandığı bölgede 46 bin üzerinde vatandaşın öldüğü bir deprem daha gerçekleşti ve ülkenin acil durum Ajansı depremin 6.3 büyüklüğünde olduğunu belirtti.”



4

İklim pandemisi

İklim pandemisi

Diziye göre 2023 yılında dünya büyük bir iklim felaketi ile gündeme gelecek. İnsanlar sıcaktan ölecek ve okullar kapanacak herkes evde yaşayacak doktorlar serinlemek için morgun içine girip yatacak. Ayrıca meteoroloji tarafından yapılan sıcaklık uyarıları ve Prof. Dr. Levent Kurnaz'ın, "İlerleyen günlerde yaşanabilecek ölümlerin normal hale gelebileceğini ve bu sayının milyonları bulabileceğini" belirtmesi bu kehaneti güçlendirdi.



5

HOLOGRAM İLE POSTA GÖNDERMEK

HOLOGRAM İLE POSTA GÖNDERMEK

The Simpsonlar’da yayınlanan bir bölümde postacının getirdiği bir gönderi açıldığında kişilerin karşısına hologram çıkıyor. Teknolojik gelişmeler göz önüne aldığında serinin hayranları hologramlı postaların insanlık için uzak bir ihtimal olmadığını düşünüyor.



6

BEBEKLERİN CÜMLELERİNİ TERCÜME ETMEK

BEBEKLERİN CÜMLELERİNİ TERCÜME ETMEK

Simpsonlar dizisinde gösterilen cihaz bebeğin söylediklerinin yetişkinler tarafından anlaşılmasına yardımcı oluyor. 2022 yılı için bu icat konusunda bilim insanlarının harekete geçeceği öngörülüyor.



7

KORONAVİRÜS SALGINININ BİTMESİ

KORONAVİRÜS SALGINININ BİTMESİ

2019 yılından itibaren dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının başlangıcını öngören Simpsonlar bu sefer de bitişine ilişkin kehanetleriyle gündeme geldi. Popüler animasyon dizisine göre salgın 2022 yılında insanlığın hayatından çıkacak.



8

SANAL GERÇEKLİKLE YEMEK YEMEK

SANAL GERÇEKLİKLE YEMEK YEMEK

Simpsonlar, Homer ve Marge'ın VR gözlükleri ve besleme tüplerinin yardımıyla kendilerini şımarttıkları bir bölüme ev sahipliği yapıyor. Bölüm 2030 yılını anlatsa da insanlar daha yakın bir gelecekte sanal gerçeklik yemeklerinin piyasada olacağını tahmin ediyor.



9

Sevilen dizinin geçmiş yıllarda dikkat çeken kehanetlerinden bazıları ise şu şekilde:



10

Daha önceki dönemlerde Trump yanlılarının Washington'daki Kongre Binası'nı basması olayında, üstü çıplak, kafasında bir miğfer olan göstericinin görüntüsü ile Simpsonlar'da üzerinde "Vali" yazan bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girerek tutan kehanetler arasına girdi.



11

Bir başka tutan keJaponya’da meyve suyu işçileri paketleme yaparken, işçilerden biri, “Müdüre grip olduğumu söyleme lütfen” diyor ve sonra kutunun içine öksürüyor. Böylece virüs, kutuyla birlikte ABD’ye taşınıyor. Ülkede pek çok kişi hastalanıyor. Bu olayın da Wuhan'da başlayıp tüm dünyaya yayılan koronavirüsü önceden bildiği iddia ediliyor.hanet görselinde de



12

19 Mart 2000 tarihinde yayınlanan bölümde, Trump'tan 'ABD eski Başkanı' olarak bahsedilmişti. Trump bu bölümün yayınlanmasından yıllar sonra 2016'da ABD Başkanı seçildi ve göreve başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR