Sosyal Medya Tartışması Gerçek Hayatta Kanlı Bitti!

Antalya’da akrabalar arasında çıkan kavga kanlı bitti. 30 metreden pompalı tüfekle akrabasını vuran vatandaş polis ekiplerine teslim oldu.

22.10.2021-12:25 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-17:39) Sosyal Medya Tartışması Gerçek Hayatta Kanlı Bitti!

Antalya’da bir vatandaş sosyal medya üzerinden tartıştığı akrabasını öldürdü. Evinin önüne gelen akrabasına balkondan pompalı tüfekle ateş eden şahıs polise teslim oldu.

Olay saat 20.30 sıralarında  Kepez ilçesinin Altınova Orta Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre evinde oturan Yiğit A.A (28) uzaktan akrabası olan Erdoğan Öztürk (47) ile sosyal medya üzerinden tartıştı.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Tartışma sonrası arabasıyla Yiğit A.A’nın evinin önüne gelen Öztürk ile Yiğit A.A arasında tartışma devam etti. Yazılı tartışmanın, sözlü tartışmaya dönmesiyle birlikte Yiğit A.A ikinci kattaki evinin balkonundan 30 metrelik mesafeden pompalı tüfekle akrabası Öztürk’ün bulunduğu araca ateş açtı.

BAŞINDAN VURULDU

Pompalı tüfek mermisi saçmalarının isabet etmesi üzerine Öztürk, arabasının içinde hayatını kaybederken, Yiğit A.A polisi arayarak teslim oldu.

AİLE ÜYELERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öztürk’ün vurulduğunu duyan yakınları kısa bir süre içinde olay yerine gelirken, gördükleri manzara karşısında sinir krizi geçirdiler. Öztürk’ün ailesi, Yiğit A.A’ya ait olan araca tekme ve taşlarla zarar verdi. Taşkınlıkların devam etmesi sebebiyle olay yerine çok sayıda çelik kuvvet ve özel harekat polisi sevk edildi. Polis öfkeli kalabalığı bölgeden uzaklaştırarak Yiğit A.A. ve ailesini zırhlı araçla emniyete götürdü. Erdoğan Öztürk’ün araç içerisindeki cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KATİL SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Gözaltına alınan şüpheli Yiğit A.A’nın daha önceden Tehdit, hakaret, yaralama, hırsızlık, uyuşturucu kullanma ve satma, sahtecilik ve alı koyma suçlarından adli kaydının olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal