10.08.2022-11:49 (Son Güncelleme:07.09.2023-11:28)


1

Nejdet ve Caner

Nejdet ve Caner

TikTok fenomenleri Nejdet ve Caner geçtiğimiz yıl nişan yaparak isimlerini Türkiye'ye duyurmuşlardı. Büyük tepki toplayan ikili düğünlerini gerçekleştirdi. O anlar sosyal medyayı salladı. Yatak odalarından paylaşım yapmayı unutmadılar.



2

Dilan Polat

Dilan Polat

Instagram’dan soru cevap yapan Dilan ve Engin Polat çifti, bir takipçisinin “Dilan ablanın tribi ile nasıl uğraşıyorsun?” sorusuna öyle bir cevap veridi ki. Dilan Polat’ın ben trip atıyor muyum? Sorusuna eşi Engin Polat, “Evet, hem de tribin hiç çekilmiyor” demesi üzerine ortalık karıştı. İkili bir anda fikir ayrılığına düştü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.



3

Mika

Mika

Geçirdiği estetik operasyonlar sonrasında kadın olan Mika Can Raun isimli sosyal medya fenomeni skandal paylaşımlarına devam ediyor. Mika bu seferde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda anne olacağını duyurdu. Ünlü fenomene kısa süre içinde binlerce yorum geldi. Linç edilen fenomene çocuklar dalga konusu değildir kendine geld iye yorumlar yapıldı.



4

Taha Duymaz'ın arkadaşı nasıl öldüğünü anlattı

Taha Duymaz'ın arkadaşı nasıl öldüğünü anlattı

Duymaz'ın arkadaşı şunları yazdı; "Arkadaşlar, Taha kadar Meryem Annemi de soran çok olmuş. Merak etmeyin o iyi oluyor çok şükür. Çünkü oğlunun cennette olduğuna çok emin. Bir fani genç olarak, oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda 'Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek' dedim. 'Onu üzmek yok' dedim o da söz verdi ağlamak yok diye. O, bana Taha'nın emaneti rahat olabilirsiniz. Bu arada ufak bir parantez; "Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu tertemiz hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde çıkmış; tıpkı hayatı gibi."



5

Nihan Candan

Nihan Candan

Bu Tarz Benim programıyla ünlenen fenomen Nihal Candan, göğüs dekolteli pozlarıyla tepki çekti. Candan'ın cesur stiline çok sayıda olumsuz yorum yapıldı.



6

Bahar Candan'dan Acun itirafı

Bahar Candan'dan Acun itirafı

Paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan, Söylemezsem Olmaz magazin programına katıldı. Ünlü fenomenin bir dönem çalıştığı Acun Ilıcalı hakkında; "Acun Bey'e sesleniyorum. Gençlikte yaptığım bir takım hatalar olabilir, Acun beni affet aşkom, Şeyma'yı affettin beni de affet" dedi. Candan’ın bu sözleri imalı olarak yorumlanırken, Ilıcalı ile sevgilisinin arasını bozabileceği iddia edildi.



7

Bahar Candan

Bahar Candan

Önce namaza başlayacağım açıklaması yapan Candan'ın ardından da müstehcene pozlar vermesi herkesi kızdırdı.



8

Mükremin Gezgin

Mükremin Gezgin

9 aylık hamile olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin bebeğinin babasının kendisi gibi fenomen olan Caner isimli biri olduğunu söyledi.



9

Umut Candan

Umut Candan

Daha önce Güney Koreli bir erkek arkadaşı olan Umut Candan, sevgilisi onu terk ettikten sonra sık sık Korelilerle ilgili paylaşımlar yapıyordu. En son ki paylaşımında "sevişmeden aşık olmam. Öncesinde sadece hoşlanırım" dedi.



10

Sosyal medya paylaşımlarıyla olay yarattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr