Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Boşandı

Şaşalı bir düğünle dünya evine giren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra, bugün boşanıyor. Ancak ikilinin kurdukları ortak işte beraber çalışmaya devam edecekleri iddia edildi.

10.09.2021-11:52 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-13:49)

İki yıl kadar önce şaşalı bir düğünle aşklarını evliliğe taşıyan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ilişkisine nazar değdi. Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren çiftin, bugün Beykoz Adliyesinde gerçekleşecek boşanma davaları ile evlilikleri sonlanacak. Evliliklerinin neden bittiği konusu magazin gündeminde merak uyandırırken, çiftin bazı konularda fikir ayrılıkları yaşadıkları ve ayrılma kararı aldıkları iddia edildi. 

SELİN CİĞERCİ İHANETE Mİ UĞRADI?

Gözde evliliğinin bitmesinin ardındaki bir diğer iddia ise, Gökhan Çıra’nın eşi Selin Ciğerci’yi aldatması yönünde ortaya çıkan haberler. Çıra’dan aldatma haberleri üzerine bir açıklama gelmezken Selin Ciğerci, sosyal medya hesabı üzerinden, ‘Gökhan ile yollarımızı ayırıyoruz’ açıklaması geldi. 

SELİN CİĞERCİ İLE GÖKHAN ÇIRA MAL VARLIKLARINI BÖLÜŞECEK

Kozmetik firması kuran ikili bir süredir oldukça başarılı işlere imza atıyor. İkilinin mal varlıklarını bölüşecekleri, Gökhan Çıra’nın kozmetik firmasında Ciğerci ile çalışmaya devam edeceği öne sürüldü. Ayrıca bir dönem aldıkları lüks araç ile gündeme gelen çift, Bodrum da bulunan evleri ve lüks aralarının da ortak mal olarak kalmasına kara verdikleri iddia edildi. 

selin ciğerci boşandı

TANIŞTIĞIMIZDA 18 YAŞINDAYDI

Yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Selin Ciğerci, katıldığı bir röportajda, Çıra ile tanıştıklarında 18 olduğunu belirterek, ‘Gökhan bir dönem Galatasaray’da oynamıştı. Ama çok eski bu anlattığım olay. Ben daha ameliyatlı değildim. Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış. Ben ilk başta istemedim. “Ne kadar olgun olabilir ki, ne paylaşabilirim onunla” diye düşünüyordum. Gökhan o zaman Beylerbeyi Spor’da oynuyordu. Gökhan’a 6-7 ay boyunca hiç yüz vermedim. Kendimi engelledim. Yaşı da benden küçük sonuçta. Onu tanımaya başladıktan sonra düşüncelerim değişti. Ailemden sonra bana en çok ilgi gösteren insan Gökhan’dır. Geçtiğimiz yaz havuzdan kaptığım bir enfeksiyon nedeniyle neredeyse ölüyordum. Yoğun bakımda yattım. Gökhan kaldı yanımda. Annemler geldi gitti ama Gökhan hep kalmak istedi benimle’ şeklinde ilişkisi hakkında açıklamada bulunmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal