19.01.2020-17:09 (Son Güncelleme:20.04.2024-02:10)


1

Her şeyin bir anda kötü gitmeye başladığı zorlu dönemlerden geçtiniz zaman kötü şeylere odaklanmaktansa, aklınıza bildiğiniz en azimli insanları getirin ve onlardan ilham almaya çalışın. Sizin için bu zorlu dönemlerden hızlıca çıkabilmenize yardımcı olabilecek sorunlarla başa çıkabilen insanların ortak özelliklerini bir araya getirdik.



2

Büyük Resme Odaklanırlar

Büyük Resme Odaklanırlar

En dibe vurmak sanıldığı kadar kötü bir durum değildir. Çünkü dibe vurunca yukarıdan başka gidilecek bir yol yoktur. İçinde bulunduğunuz durumdan bir adım uzaklaşın ve büyük resme odaklanmaya çalışın.



3

Başarısızlıktan Korkmazlar

Başarısızlıktan Korkmazlar

Denedin yenildin. Olsun yine dene yine yenil. Daha iyi yenil! Başarısızlıktan korkmayın. Çünkü başarısızlık en etkili öğrenme yöntemidir.



4

Sorunları Adım Adım Çözerler

Sorunları Adım Adım Çözerler

İçerisinde bulunduğunuz olumsuz durumları hemen çözmeye çalışmayın. Gereken adımları küçük parçalara bölmek, olumsuzlukların gözünüzü korkutmasını önler. Bir liste hazırlayıp tamamladığınız adımların üzerine çarpı atmak, beraberinde sakinleştirici bir başarı hissi getirir.



5

Değişimden Asla Korkmazlar

Değişimden Asla Korkmazlar

Değişimden korkmadan fırsatları yakalamaya çalışın. Değişimi, hayatınızı iyileştirmek adına bir fırsat olarak görün.



6

Kendi İç Dünyalarına Dönerler

Kendi İç Dünyalarına Dönerler

Sorunları çözmeye başlamadan önce kendi içinize dönerek duygularınızı gözden geçirin. Zihninizi temizleyin. Her mücadele, benliğinizi bir adım daha geliştirerek öteye taşımak için bir fırsattır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR