Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Soros, Kavala, Can Paker ve Barlas'lar
Dr. Ömer Aydın
Soros, Kavala, Can Paker ve Barlas'lar
27.02.2020 Perşembe 13:55
Gezi davasında beraat edip, 15 Temmuz davasında tutuklanan Osman Kavala hakkında yürütülen tartışmalarda sıklıkça George Soros’un adı geçiyor.

Pek çok ülkede halk ayaklanmalarını destekleyen Soros, ‘Gezi protestolarını tıbbi ve hukuki olarak destekledik’ şeklinde itirafta bulunmuştu.

Macar asıllı ABD'li bir iş adamı ve CİA ‘nın açık işbirlikçisi olan George Soros tarafından 1984'de kurulan Açık Toplum Enstitüsü Türkiye'deki faaliyetlerine 2001'de açtığı temsilcilikle başladı. Enstitüyü Türkiye'ye Can Paker getirdi.

CIA’in ‘Sivil Örümcek Ağı’ teşkilatı olan NED ile Macar Yahudisi Mister Soros tarafından yıllarca fonlanan TESEV’in kurucularından olan ve 17 yıl başkanlığını yapan Can Paker’in Sabetaycı olduğu kuvvetli bir şekilde iddia ediliyor.

TESEV’i uzun seneler fonlayan CIA’in uzantısı NED, FETÖ’nün hizmetkarı Taraf Gazetesine de finans desteği sağlamıştı.

TESEV’in 17 yıl başkanlığını yapan ,bu arada Akil Adam da olan Can Paker ‘Öcalan keşke özgür olsa da barış sürecini yürütse” şeklinde demeç vermişti.

Can Paker’in kız kardeşi Canan Barlas’ın eşi, bildiğiniz gazeteci Mehmet Barlas “Soros ve FETÖ ile doğru zamanda yolumuzu ayırdık” diye açıklamada bulunmuştu.

Sevdiğim gazetecilerden Tamer Korkmaz, bu konuyla ilgili olarak Yeni Şafak’taki yazısında;
“Sorosgiller Familyasında inkâra yatma, optik çarpıtmaya başvurma, kuyruklu yalanlar sıralama, ‘kendilerinin derin konumlarını gizlemek’ amacıyla sergiledikleri bir düzenbazlık silsilesidir.
Kimi zaman da ‘kayıkçı kavgası’ icra ederek, sanki ‘derin takım arkadaşlarıyla yolları ayrılmış’ gibi yaparlar ki; böylelikle, kamuoyunun gözlerini bağlarlar! Jan Paker’in 17 sene boyunca yönettiği TESEV’den 2015’teki ayrılışı işte böyle bir numaradır.
Amerikan İşbirlikçisi çizginizde zerre değişiklik olmadığı halde birdenbire ‘Onlarla yollarımı ayırdım’ falan hikâyesi anlatacaksınız. Yemezler.
Böyle bir Derin Portrenin bahse konu ‘ayrılışı’ sadece maskeli bir ‘görev yeri değişikliği’ içindir. ‘Hükümet destekçisi’ görüntüsü, asla sahici değildir. Bu derin tipler, iktidarı kendi Batıcı misyonları doğrultusunda etkilemek, yönlendirmek gayesi ve gayretiyle hareket ediyorlar” diye yazmıştı.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki rolü meçhul olan anadan doğma Amerikancı Can Paker’in, darbenin başarılı olması halinde hangi konuma geleceğini çok merak ediyorum.

MUHSİN YAZICIOĞLU’NU FETÖ ŞEHİD ETTİ

FETÖ'nün Elazığ avukatlar imamı Abdullah Önder itirafçı olarak, Muhsin Yazıcıoğlu cinayetiyle ilgili olarak;

“2014 yılı başında dershanelerin kapatılması sürecinde Elazığ il yapılanması mensupları olarak İzmir’e gittik. Yamanlar Koleji’ni ziyaret ettik. Okulun 5’inci katında bir F-16 maketi vardı. Orada verilen brifingde, bu F-16’nın Yazıcıoğlu’nun helikopterinin üzerinden geçip onu düşüren F-16’nın maketinin olduğu ve bu F-16’yı bizden bir pilotun kullanarak Yazıcıoğlu’nun helikopterini düşürdüğünü söylediler.

“2015 yazında avukat Mustafa Atalar bana Yazıcıoğlu’nun ölümüyle sonuçlanan kaza ile ilgili elinde görüntüleri içeren flash bellek ve çok sayıda belge olduğunu söyledi. Örgütün talimatı ile astsubay Aydın Özsıcak’tan suçu kendisinin tek başına işlediğini beyan eden el yazısıyla iki adet dilekçe aldıklarını, bunun Özsıcak’ın itirafçı olmasına karşı tedbir amacıyla alındığını anlattı. Flash belleğin ve belgelerin Bank Asya’nın Elazığ şubesinde kiralık kasada olduğunu söyledi. Flash bellekteki görüntüleri izlemek isteyince, ‘Göstermeye yetkim yok,Yazıcıoğlu’nun ölmeden öncesine ait görüntüler de var’ dedi.

Bank Asya’ya el konulacağı haberleri üzerine Atalar, kiralık kasayı boşalttı. Belgeleri ve flash belleği il imamı Durakoğlu’na teslim etti.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında, görünümü Facebook olan kriptolu bir haberleşme programıyla yaptığımız görüşmede, Mustafa Atalar bana, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast için giden astsubay Aydın Özsıcak ve Davut Uçum’un Yazıcıoğlu’nun öldürüldüğü kaza görünümlü cinayetteki helikopterden cihazları söken kişiler olduklarını söyledi.” diyerek Yazıcıoğlu’nu FETÖ’cülerin şehid ettiğini açıkladı.

Sümüklü Mesih Fetullah Efendi , Yazıcıoğlu’nun ölümünden birkaç gün sonra, “Aldanırsanız böyle kurban gidersiniz, bir perşembe günü akşamı vefat edersiniz, bir cuma günü cenazenize ulaşırlar” diyerek zaten cinayetin şifreleri vermişti.

Anadolu’nun Yiğit Evladı Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün şehid ettiğini biliyorduk. İtirafçı avukatlar imamı Abdullah Önder bunu teyit etmiş oldu.

İTİN BİRİSİ

Keçilere Abdurrahman Çelebi denilen zamanlarda önemli bir gazeteci olan , sonunda kıytırık bir tv kanalına kadar düşen bir müptezel, buradaki programında Cumhurbaşkanımıza yönelik saygısız ifadeler kullanıp, “LAN” diye hakaret etmiş.

Bu hadsize, Rahmetli Mahzuni Şerif'ten mülhem bir cevap veriyorum;

REİS'e “lan” demiş itin birisi,

Ömür boyu olamadı bir sap baltaya,

Sonunda düşmüş 1’e kovula kovula,

Afralı tafralı çıkmış televizyona,

Sen ne yaptın lan, diye bağırır bak ite hele,

REİS'e hesap sorarmış bak ite hele

HOCALI

1910-1922 yılları arasında ANADOLU'DA Ermeni çeteleri tarafından katledilen: 523 bin 955 MÜSLÜMAN TÜRK EVLADINI UNUTMADIK,

28 YIL ÖNCE HOCALI'DA ,KARABAĞLAR'DA ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 20 BİN CAN KARDEŞLERİMİZİ DE UNUTMAYACAĞIZ.

MEKANLARI CENNET OLSUN.

NECMETTİN ERBAKAN

11 YAŞINDAYKEN, BAŞ PARMAĞINIZIN YER ALDIĞI TİŞÖRTLE BAŞLAYAN SEVDAMIZ ZAMAN ZAMAN KESİNTİYE UĞRASA DA,

NE SEN BİZDEN KURTULABİLDİN, NE BİZ SENİ UNUTABİLDİK.

1994 DE ÖPTÜĞÜM ELİNİZİN, ARDINDAN SENİN BENİ KUCAKLAMANIN RUHANİYETİ HALA ÜZERİMDE

BİR ŞEY İSEK, EN BÜYÜK PAY SENİNDİR.

NURLAR İÇİNDE KAL.

TARIK BUĞRA

26. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE SAYGIYLA, RAHMETLE

ANDIĞIMIZ,

ÇOCUKLUĞUMUZDA HİKAYELERİNİ GÜVENLE OKUDUĞUMUZ YEGANE YAZAR,

TÜRK EDEBİYATININ YERLİ VE MİLLİ SESİ

TARIK BUĞRA'YA RABBİM MERHAMETİYLE MUAMELE EYLESİN.

FİRAVUN ÖLDÜ

HALK HAREKETİYLE DEVRİLİP GİDEN, SİSİ DARBESİYLE BERAAT EDEN,

SON YÜZYILIN FİRAVUNU HÜSNÜ MÜBAREK,

ELİNDEKİ BİNLERCE MÜSLÜMANIN KANIYLA, DÜNYASINI DEĞİŞTİRMİŞ.

NE KENDİ EYLEDİ RAHAT, NE MISIR’A VERDİ HUZUR

GEBERDİ GİTTİ CİHANDAN, DAYANSIN EHLİ KUBUR.

ŞİMDİ HESAP ZAMANI...

HESABI ÇETİN, AZABI BOL,

MEKANI CEHENNEM OLSUN

Twitter: @dromeraydin