23.03.2019-14:58 (Son Güncelleme:19.04.2024-20:39)


1

Ava Marie ve Leah Rose, 8 yaşında (ABD) Anneleri, kızlarının resimlerini sosyal medyada yayınlamaya başladıktan sonra kızlar ünlü oldu. Kız kardeşler, mankenlik ajansının dikkatini çekti ve bir sözleşme teklif edildi. Kızlar yüzmeyi, dans etmeyi ve spot ışığında olmayı seviyor.



2

Graylee Mae, 3 yaşında (ABD) Graylee, annesinden muhteşem bir görünüm kazandı. Graylee ve kız kardeşinin fotoğrafları düzenli olarak annelerinin Instagram sayfasında görünüyor ve çok fazla yorum alıyor.



3

Violetta Antonova, 4 yaşında (Rusya) Violetta sadece 4 yaşında ve çok sayıda defile yaptı ve çocuk giysileri reklamlarına dahil edildi. Ayrıca manken olmak isteyen bir ağabeyi var. Violetta sahnede ve spot ışığında olmayı seviyor. Kendi Instagram sayfası var ve annesi onunla ilgili çok şey yazıyor.



4

Jare Ijalana, 6 yaşında (Nigeria) Jare tesadüfen ünlü oldu: Mofe Bamuyiwa adlı bir Nijeryalı fotoğrafçı, projesi için kızın birkaç fotoğrafını çekti ve yayınladı. Fotoğraflar hemen viral oldu ve kız ünlü oldu. Jare'nin ayrıca model olarak çalışan 2 ablası var.



5

Anna Pavaga, 9 yaşında (Rusya) Anna, 4 yaşından beri çocuk giyim reklamlarının yanı sıra oyuncak ve spor malzemeleri reklamlarına katılıyor. Kendisini oyunculukta da denedi: onu müzik video kliplerinde ve hatta filmlerde görebilirsiniz. Anna ayrıca bale, jimnastik yapıyor ve resim çizmeyi seviyor.



6

Jade Weber, 14 yaşında (ABD) Jade yanlışlıkla model oldu: kızın annesinin kızı bir mankenlik ajansına götürmesini öneren bir fotoğrafçı tarafından fark edildi. Jade'in yaptığı ilk ciddi işlerden biri H&M ve Vogue Italia için bir fotoğraf çekimi oldu. Mankenlik işinin yanı sıra, filmlerde müzik videolarında da oynuyor.



7

Meika Woollard, 14 yaşında (Avustralya) Meika, 3 yaşında model olarak çalışmaya başladı ve o zamandan beri Avustralya'daki neredeyse tüm büyük çocuk ürünleri markalarının yüzü oldu. Birkaç kısa film ve müzik videosu yaptı.



8

Arisha Lebedeva, 5 yaşında (Rusya) Arisha, ünlü bir manken olan Elena Perminova'nın kızı. Çok küçük yaşlardan beri, annesinin ayak izlerini takip etti. Arisha genellikle dergilerde yer alıyor ve Instagram'da yayınlanan fotoğrafları pek çok olumlu yorum alıyor.



9

Sofiya Razuvaeva, 12 yaşında (Rusya) 12 yaşındaki Sofya genellikle Natalia Vodianova ile karşılaştırılıyor. Kız dergiler ve kataloglar için fotoğraf çekimleri yapıyor, TV şovlarına katılıyor, Instagram ve YouTube bloglarına katılıyor, ayrıca dans, şarkı söyleme ve oyunculuk da yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR