07.09.2020-17:59 (Son Güncelleme:25.04.2024-19:32)


1

Yaz aylarının favori parçalarından olan crop üstler sonbahara da uyum sağlıyor. Sonbahar aylarında sık tercih edilen triko hırkalar crop üstlerle birleşince ortaya harika kombinler çıktı! Sizin için son dönemlerin favori iki parçası olan triko hırka ve crop üst takımlarını nasıl kombinleyeceğinize dair ufak ipuçları verdik. Detaylar haberimizde…



2

Hırka ve crop takımları sıcaklıkların yüksek olduğu günlerde bermuda jeanlerle kombinleyebilirsiniz. Jean pantolonlarda özellikle yüksek bel ve flare paçaya sahip olan modeller bu takımların eşsiz tamamlayıcısı diyebiliriz.



3

Daha nötr tonda olan takımları, siyah veya krem renk havuç kumaş pantolonlarla tamamlayabilir, klasik bir görünüm elde edebilirsiniz.



4

Beyaz pantolon, şort ve eteklerde hemen her modele muhteşem bir hava katar. Aksesuarlarla da görünümünüzü zenginleştirmeyi ihmal etmeyin. Krem, bej gibi tonlar hemen her renkteki alt giyime uyum sağlayabilir.



5

Crop üstlerin biraz daha büstiyer ya da bra boyutlarında olduğu parçalarla da çekiciliğinizi artırabilirsiniz!



6

Çiçekli hırka- üst takımlarla kombinlerinize romantik bir hava katabilirsiniz. Hatta daha iddialı renklere de şans vermelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR