05.09.2020-09:48 (Son Güncelleme:19.04.2024-16:48)


1

Saçlarınızda yapacağınız ufak bir değişim kelebek etkisi yaratarak bütün hayatınızı etkiler! Kişiliğinizi ve karakterinizi ortaya koyabileceğiniz saç modelleri ile girdiğiniz ortamlarda fark yaratabilirsiniz. Sizin için sonbaharda dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz saç modellerini bir araya getirdik. Yeni sonbahar saç trendleri hakkında merak ettiklerinize haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...



2

Partilerin Aranan Yüzü

Partilerin Aranan Yüzü

90’ların hislerini bizlere farklı şekilde hissettiren bu saç modelini sık görmeye başlayabiliriz. Ön taraftaki platin sarılar son derece cesur ve ilgi çekici bir tercih.



3

Doğala Geri Dön

Doğala Geri Dön

Çok fazla işlem görmüş saçlar için doğala geri dönmek küçük bir mola olacaktır. Daha doğal renkler için kuaföre de gitmenize gerek yok. Bırakın saçlarınız yavaş yavaş kendi rengine dönsün.



4

Buğday Sarısı

Buğday Sarısı

Chrissy Teigen, Jennifer Lopez, Jasmine Sanders ve Ciara gibi birçok ünlü ismin vazgeçemediği buğday sarısı saç rengi, gelecek sezonda da trendler arasında yerini alacak!



5

Neon Kontrastı

Neon Kontrastı

Saçta renk blokajı 18 yaşındaki Billie Eilish’nin de radikal tercihleri ile beraber hayatımızda yer edindi! Ancak sizin de bu neon renkleri deneyecek kadar cesaretiniz var mı?



6

Agresif Kesimler

Agresif Kesimler

Kulağa çılgınca geliyor olabilir ama Miley Cyrus ve Barbie Ferreira gibi ünlü isimlerin tercih ettiği bu dağınık ve agresif kesimlere sahip saç modelleri yeni sezon trendlerinin arasında yer alıyor.



7

Lob

Lob

Uzmanlara göre ağırlaşmış saç modellerini kamufle etmede mükemmel bir yol olan lob saç modeli, sonbahar sezonunda da bizlerle olacak. Çeneden köprücük kemiğine kadar birçok modeli olan lob tam bir klasiktir. Bu yaz, Addison Rae ve Hailey Bieber gibi ünlü isimlerin bir çoğunda da bu modeli gördük.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR