Son Dakika! Umre İçin Tarih Belli Oldu

Son dakika olarak gelen habere göre, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı Sözcüsü Hisham Saeed umre ziyareti için gerekli koşulları açıkladı.

27.07.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 27.07.2021-10:26) Son Dakika! Umre İçin Tarih Belli Oldu

Son dakika gelen habere göre, Suudi Arabistan yurt dışından ilk umre ziyaretçilerini 9 Ağustos tarihinde kabul edeceğini duyurdu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde aşılama ve aşı çalışmaları devam editor. Gelen son dakika haberine göre de tam aşılanmış yabancılar 9 Ağustos tarihinden itibaren umre ziyareti yapabileceği bildirildi..

Hac ve Umre Bakanlığı Sözcüsü Hisham Saeed yaptığı açıklamada, koronavirüs karşı tam aşılanmış yabancı ziyaretçilerin 9 Ağustos 2021 tarihinden itibaren umre ziyareti yapabileceğini bildirildi.

Dün itibariyle umre vizesi, konaklama ve barınma gibi işlemlerin başladığını duyuran Hac ve Umre Bakanlığı Sözcüsü Hisham Saeed, yurt dışından gelenlerin umre yapabilmeleri için en önemli şartların en az 18 yaşında olmaları ve Gıda ve İlaç Kurumu tarafından onaylanmış 4 Kovid-19 aşısından birini yaptırması olduğunu bildirildi.

SUUDİ ARABİSTAN'IN ONAY VERDİĞİ AŞILAR:

Gelen son dakika haberine göre Suudi Arabistan, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında şu ana kadar Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, Johnson & Johnson ve Moderna aşılarının kullanımına onay verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal