Son dakika: Şehit haberlerinden sonra 25 terörist öldürüldü! Fırat Kalkan ve Barış Pınarı bölgesinde teröristler etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklama üzerine 2 askerimizin şehit olduğu haberi geldi. Fırat Kalkan ve Barış Pınarı harekatı bölgesinde yapılan operasyon ile beraber şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. 25 terörist etkisiz hale getirildi.

27.07.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-11:06)

Milli Savunma Bakanlığı, sabah saatlerinde Fırat Kalkanı harekat bölgesinden gelen acı haberi duyurdu. Bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir üs bölgesine açılan taciz ateşi sonrasında yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tankçı Sözleşmeli Er Mert Otal kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

Fırat Kalkan harekat bölgesinden gelen acı haber üzerine Türkiye yasa büründü. İlerleyen saatlerde ise Suriye'nin kuzeyini ateş altına alan Mehmetçik, 25 teröristi öldürdü.

25 Terörist öldürüldü

''Asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz''

MSB'den yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde 26 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir üs bölgemize açılan taciz ateşi sonrasında kahraman silah arkadaşımız Tankçı Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tankçı Sözleşmeli Er Mert Otal yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

MSB'den açıklama geldi! 25 terörist öldürüldü 

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmıyor, kalmayacak! Kahraman Komandolarımız, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerindeki25 PKK/YPG'li teröristi önleme ve cezalandırma atışlarıyla etkisiz hâle getirdi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

25 Terörist öldürüldü

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal