Son Dakika! Rusya Devlet Başkanı Putin'in Herkesten Sır Gibi Sakladığı Kızı Ortaya Çıktı

Vladimir Putin, özel hayatı ve ailesi ile alakalı ayrıntıları gizlemesiyle biliniyor. Dikkatler Rus Lider'in, 4 Haziran'da St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nda konuşan "kızı" Katerina Tikhonova'ya çevrildi.

07.06.2021-13:24 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-13:29)

Ailesi ve özel hayatıyla alakalı ayrıntıları gizlemesiyle bilinen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le alakalı her gün yeni iddialar konuşuluyor. Rus basını 2020'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski bir temizlik personelinden bugün 17 yaşında olan bir kızı olduğunu öne sürmüştü.

Vladimir Putin'in, 2013 senesinde boşandığı ilk karısı Lyudmila Putina ile olan evliliğinden Maria ile Katerina adlı 2 kızı var. Putin'in kızlarıyla ilgili senelerdir çeşitli iddialar dolaşsa da hiçbiri kanıtlanmadı. 2015 senesinde bir Rus gazeteci, Tikhonova ile röportaj yapmış, fakat o da tuhaf bir şekilde internet ortamından kaybolmuştu. 

Dansçı meslektaşlarından biri, Rus Devleti Başkanı'nın dansçı ve bilim insanı Katerina Tikhonova adlı bir kızı olduğuna ilişkin söylentileri onaylamıştı, ancak Rusya Devlet Başkanı kızlarının Katerina Tikhonova ile Mariya Vorontsova olduğu iddialarını hiçbir zaman kabul etmedi.

PUTİN ADLARINI SIR GİBİ SAKLIYOR

2015 senesinde Tikhonova'nın kızı olduğu doğrultusunda yapılan bir haber yöneltiğinde, Putin haberi onaylamayıp sadece kızlarının "iş ya da siyasetle ilgilenmediğini" belirterek, "Kızlarım Rusya'da yaşıyor ve sadece burada okudular. Onlarla gurur duyuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

''BİRAZ DAHA ARAŞTIR''

Son Dakika! Rusya Devlet Başkanı Putin'in Herkesten Sır Gibi Sakladığı Kızı Ortaya Çıktı

2019 senesinde Tikhonova ile Vorontsova'nın kendisinin kızı olduğunu ne zaman onaylayacağı sorusuna da, "İş dünyasıyla ilgili bir soru sordun. Bir kadından bahsettin. Sonra bir kadından daha bahsettin. Sadece bazı gerçekleri dile getirdin. Bu yeterli değil. Biraz daha araştır. Bunun ardından onların ne işleri olduğunu, bir işleri olup olmadığını, kimin neye sahip olduğunu ve kimin kime yardım ettiğini anlayacaksın." cevabını vermişti. 

2 kardeşin direkt siyasete girmese de kritik pozisyonlarda olduğu öne sürülürken, Washington Post gazetesi Tikhonova ile Vorontsova'nın Rusya'da iş ve bilim camiasındaki konumlarıula etkilerinin her geçen güç yükseldiğini iddia etti.

Söylentilere göre, 34 yaşında olan Tikhonova, Moskova Devlet Üniversitesi'ne bağlı Karmaşık Sistemler Matematiksel Araştırma Enstitüsü'nün müdür yardımcılığı vazifesini yürütürken, genetik araştırmacısı Vorontsova genelde devletin destek sağladığı projelerde bulunuyor.

SPUTNİK V AŞISI BULUNDUĞUNDA KIZININ AŞI OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Koronavirüs salgınına karşı üretilen Sputnik V aşısına onay verildiğinde, Vladimir Putin kızının da aşı yaptırdığını açıklamıştı.

Bir yandan da dansçılık yapan Tikhonova, 2013 yılında Rus milyarder Kirill Shamalov'la dünya evine girmiş fakat beş sene sonra yollarını ayırmıştı.

Moskova Devlet Üniversitesi Asya Çalışmaları Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Tikhonova, St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nda yaptığı altı dakikalık açıklamasında "çığır açan teknolojilere" daha çok yatırım yapılması çağrısı yaptı. 

Buradaki tek delil de, moderatörün genç kıza kızlık soyismiyle (Katerina Vladimirovna) seslenmesi oldu. 

Vladimir Putin'in kendisinden 35 yaş küçük eski jimnastikçi sevgilisi Alina Kabaeva'nın da bir bebek dünyaya getirdiği öne sürülmüş, 2018 yılından bu yana kamuoyundan saklanan Alina Kabayeva'nın bu sebeple kayıplara karıştığı ifade edilmişti. Dmitry ismini verdiği oğlunun da Putin'e benzerliği dikkat çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal