Son Dakika: MİT Yaptığı Sınır Operasyonlar Sonucunda PKK'ya Bir Darbe Daha Vurdu!

Son dakika gelen haberlere göre, MİT yaptığı operasyon sonucunda PKK/KCK'lı teröristler Emrah Adıgüzel ve Pervin Arslan'ın yakalandığını duyurdu.

02.12.2021-16:20 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-16:29) Son Dakika: MİT Yaptığı Sınır Operasyonlar Sonucunda PKK'ya Bir Darbe Daha Vurdu!

Son dakika gelen bilgilere göre MİT yaptığı operasyon sonucunda PKK/KCK'lı teröristler Emrah Adıgüzel ve Pervin Arslan'ı yakalandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı yaptığı sınır ötesi operasyonlar sonucunda, Irak'ın kuzey bölgelerinde 2 teröristi yakaladı. Terör örgütü PKK/KCK mensupları "Mazlum Jir Agiri" kod adlı Emrah Adıgüzel ve "Sarina/Diljin" kod adlı Pervin Arslan, gerçekleştirilen operasyonla Türkiye’ye getirildi.

YAKALANAN TERÖRİST ÜST DÜZEY ELEBAŞININ KORUMALIĞINI YAPMIŞ

MİT'ten yapılan açıklamada terör örgütüne 2012 yılında katılan ve kırsal faaliyetlerde görev alan Emrah Adıgüzel'in PKK'nın sözde üst düzey yetkililerinden olay Duran Kalkan'ın özel koruması olduğunu açıkladı.

KADIN TERÖRSİT TİM KOMUTANI ÇIKTI

MİT'in yaptığı tespitler sonucunda 2014 yılında terör örgütüne katıldığı düşünülen Sarina Diljin kod aldı Pervin Arslan'ın Metina ve Suriye’nin kuzeyinde faaliyet yürüttüğü, örgütün saldırı, sabotaj ve suikast birimlerinde yer aldığı belirlendi. Teröristin 2019 yılında ise İran alanında sözde tim komutanı seviyesinde görev aldığı tespit edildi.

DAHA ÖNCE DE MOSSAD AJANLARI YAKALANMIŞTI

Türkiye'de İsrail için casusluk yapan 15 kişi Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından 12 aylık takibin sonunda yakalandı. Mossad'ın casusluğunu yapan 15 kişilik ekibin fotoğrafları ve amaçlarının ne olduğu ise belli oldu. 15 kişiden oluşan casuslar, 5 ayrı grup olarak faaliyetlerini yürütüyordu. Arap asıllı casusların en kritik üyeleri ise, Konya'da tıp öğrencisi olan, M.A.S ve Mossad'ın üyelerine ödemeleri sağlayan A.B olarak açıklandı.

KENYA'DA BİLE GÖRÜŞMÜŞLER

Mossad üyesi olan 29 yaşındaki A.R.A  İstanbul Başakşehir'deki lüks bir sitede oturan Arap asıllı vatandaşları tek tek fişledi. Wİ-Fİ Collector uygulaması vasıtasıyla İstanbul'da oturan Arap asıllı vatandaşların bilgilerini toplayarak Mossad yetkilisine iletti. Yaptığı itirafta bu fişleme karşılığında Bitcoin ile ödeme aldığını açıkladı. Kenya'da bile Mossad yetkilileriyle görüştüğünü açıklayan A.R.A orada yerel halktan bilgiler toplamış.

BAE VE MISIRDAN GELEN ÖDEMELER ÜYELERE İSTANBUL'DAN DAĞITILMIŞ

A.J.A isimli 29 yaşındaki Mossad üyesi yaptığı açıklamada, üst düzey yöneticilerden aldığı ücretleri İstanbul'dan İsviçre, Almanya, Hırvatistan, Rusya gibi çeşitli ülkelere dağıttığını itiraf etti. Kuryecilik görevini üstlendiği belirlenen A.J.A yapılan araştırmalarda sık sık Filistin'e gidip geldiği ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal