Son Dakika! İstanbul Güne Trafikle Başladı

İstanbul'da sağanak yağışların etkili olmasının ardından sonrası D-100 karayolunda trafik yoğunluğu başladı. Erken saatlerde etkili başlayan yağmurun etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 72 oranına yükseldi.

23.09.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-17:29) Son Dakika! İstanbul Güne Trafikle Başladı

İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış tüm kenti etkisi altına aldı. Sağanak yağışlar bazı bölgelerde etkisini sürdürüyor. 

TRAFİK KENTİ ETKİSİ ALTINA ALDI

Bu nedenle kentin birçok noktasında trafikte ve toplu taşıma araçlarında yoğunluk gözlemleniyor. İş yerlerine giden vatandaşalar ve okullarına giden öğrenciler, servis, toplu taşıma, özel araçlarla trafikte yoğunluk oluşturdu.

İSTANBUL'DA BU BÖLGELERE DİKKAT

Anadolu Yakası'nda D-100 Kara Yolunda her iki istikamette de Göztepe ile Kartal arasında, TEM otoyolunda Edirne istikametinde Sancaktepe ile Ataşehir arasında trafik yoğun bir şekilde devam ediyor.

AVRUPA YAKASINDA TRAFİK YOĞUNLUĞU

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Avrupa yönünde ve bağlantı yollarında trafik yoğun olarak ilerliyor.

Avrupa Yakası'nda TEM otoyolu Mahmutbey gişeleri, O-3 bağlantı yolu, Metris kavşağı ve Seyrantepe, D-100 Kara Yolu Avcılar, Küçükçekmece, Yenibosna, Şirinevler, Cevizlibağ, Haliç Köprüsü, Mecidiyeköy, Okmeydanı, Zincirlikuyu bölgelerinde trafik yoğunluğu sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal