Son Dakika: FETÖ'nün Savunma Sanayi Yapılanmasına Dev Operasyon!

Fetullahçı Terör Örgütü yapılanması kapsamındaki operasyonlar Türkiye genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Ankara merkezli 8 ilde yapılan operasyonlar sonucu 26 kişi gözaltına alındı.

28.09.2021-09:15 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-14:24) Son Dakika: FETÖ'nün Savunma Sanayi Yapılanmasına Dev Operasyon!

Fetullahçı Terör Örgütü yapılanması kapsamındaki operasyonlar Türkiye genelinde tüm hızıyla devam ediyor. 14 Eylül’de Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar sonucu 51 kişi gözaltına alınmıştı. 

Dün gözaltına alınan 51 kişiden 27’si itirafçı olmuş ve FETÖ’nün yapılanması kapsamında devletin kademelerine sızan 1413 kişiyi teşhis etmişti. 

SAVUNMA SANAYİNDE 13 FETÖ ÜYESİ MÜHENDİS 

Bugün ise FETÖ kapsamında yürütülen operasyonlarda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan tarafından yapılan açıklamada, savunma sanayi yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile ilişkisi olduğu belirlenen TUSAŞ, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN gibi kurumlarda çalışan 3'ü aktif görevde 13 mühendis ve emniyet gizli yapılanması kapsamında yürütülen soruşturmada FETÖ/PDY ile ilişkisi olduğu belirlenen 13 kişi olmak üzere toplam da 26 FETÖ şüphelisi hakkında Ankara merkezli 8 ilde gözaltı kararı verildiği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal