Son Dakika: Davutoğlu'nun Konvoyunda Kaza Meydana Geldi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun konvoyunda talihsiz bir kaza yaşandı. Kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ile 1 çocuk yaralandı.

18.06.2021-15:58 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-15:58) Son Dakika: Davutoğlu'nun Konvoyunda Kaza Meydana Geldi!

Son dakika haberine göre Kırklareli’nde korkutan bir kaza meydana geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde parti binasının açılışına katılıp, halkla bir araya geldi. Görüşmelerinin ardından Kırklareli merkezdeki programına doğru gitmekte olan Davutoğlu'nun konvoyundan araç ile başka bir araç, kavşakta şiddetli bir şekilde çarpıştı. 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Yaşanan çarpışmanın ardından meydana gelen kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ile diğer araçta yer alan 1 çocuk yaralandı. Genel Başkan Yardımcısı Ün, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ihbarla kazanın yaşandığı yere gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hafif yaralı olan çocuk ise ambulansta tedavi edildi. 

AHMET DAVUTOĞLU'NUN HASTANEYE GİDECEK 

Kazanın yaşandığı esnada aracı söz konusu konvoyun önünde yer alan ve kazadan daha sonra haberi olan Ahmet Davutoğlu'nun hastaneye gideceği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal