Son Dakika: Almanya'da tren raydan çıktı! Ölü ve yaralılar var!

Almanya'nın Bavyera eyaletinde bulunan Garmisch-Partenkirchen beldesi yakınlarında tren raydan çıktı. 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve çok sayıda yaralı insanların olduğu bilgisi aktarıldı.

03.06.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-17:33)

Almanya'nın Bavyera eyaletinde bulunan Garmisch-Partenkirchen beldesi yakınlarında tren raydan çıktı. Raydan çıkan trenden ilk gelen bilgilere göre yolcu treni olduğu söylenirken 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve çok sayıda yaralı insanların olduğu bilgisi aktarıldı.

Çok sayıda kurtarma ekibi seferber oldu

Polis sözcüsü tarafından açıklama geldi. Açıklamada iki katlı yolcu treninin kısmen raydan çıkması sebebiyle 3 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralıların olduğu belirtildi. Şimdilik 60 yaralının olduğu bilgisi aktarılırken yaralıların 16'sının durumu ağır olduğu ifade edildi. Kazanın ardından bölgede mevcut olan 4 şeritli otoyolun kapatıldığı ve kazazedelerin taşınması için çaba sarf edildiği aktarıldı. Avusturya'nın Tirol şehrinden üç kurtarma helikopterinin de yer aldığı çok sayıda kurtarma ekibi olayla ilişkin seferber oldu. 

Çok sayıda kurtarma ekipleri seferber oldu

Münih bağlantılı demir yolu hattı kapandı

Meydana gelen kazanın sebebi halen bilinmiyor. Konuyla ilgili açıklama yapılmazken Münih bağlantılı demir yolu hattı tamamen kapatıldığı bilgisi aktarıldı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal