Son Dakika: Ali Koç'un WhatsApp Mesajı Ortaya Çıktı! Sözleri Çarpıtılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün 'Hiçbir hoca gelmek istemiyor' sözleriyle gündem olmuş. Bu sözler üzerine çıkan haberlerle birlikte taraftarlardan tepki çekmişti. Ortaya çıkan WhatsApp mesajı gerçeği gözler önüne serdi.

18.06.2021-13:59 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-14:02)

Gazeteci Ahmet Ercanlar'ın Twitter hesabından paylaştığı bir WhatsApp mesajı ekran görüntüsü Ali Koç'un bugünkü sözlerinin çarpıtıldığını ortaya koyuyor. Ercanlar'ın Ali Koç'tan olduğunu iddia ettiği WhatsApp mesajı şu şekilde;

"Ülkemizde futbol marka değeri yerlerde, hepimiz biliyoruz. Transfer ödemeleri yapılmaz, maaşlar geç ödenir, CAS'ta en çok davası olan ülkedir, vs vs'nin yanında bu dönemki temaslarımda ve arayışlarımızda ve bu dönem özellikle diyoruö, çünlü iki senedir de Avrupa Kulüpler Birliği'nde olduğum için orada da çok başka kulüp başkanları ve sahipleriyle ve profesyonelleriyle görüştüm. Bir nosyon daha yerleşmiş Türk futbolu ile ilgili. Dünya genelinde futbolda tanınan bilinen birkaç isimden 'hayatta en çok çalışacağım yer Türkiye' yaklaşımını gördüm. Ben bunu iki üç senedir dillendiriyorum ama görüyorum ki iyiye değil, kötüye gidiyoruz. Futbol iklimimiz iç açıcı değil."

ali koç mesaj

YENİ HOCA KONGRE SONRASINDA AÇIKLANACAK

Hali hazırda, birkaç teknik direktör ile görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe yönetimi, sarı lacivertlilerin yeni hocasını 25-26 Haziran'da gerçekleşmesi beklenen olağanüstü kongreden birkaç gün sonra açıklayacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal