10.12.2019-15:49 (Son Güncelleme:20.04.2024-03:43)


1

Almanya'daki bir düğünde şarkı söyleyecek olan fenomen gelin yaptığı dansla ağızları açık bıraktı.



2

Bir dönemin popüler yapımlarından olan evlilik programları ile adını duyuran fenomen gelin adayı Solmaz Çiros, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelmeye devam ediyor.



3

Aradığı eş adayını programda bulamayan Solmaz Çiros, popülerlik kazanmasının ardından şarkıcılık yapmak için harekete geçti ve rotasını çizdi.



4

Aşkımız Buraya Kadar ve Uçurdum Seni adlı şarkılara klip çeken Solmaz Çiros, düğünlerde de sahne alıp şarkı söylemeye başladı.



5

Solmaz Çiros, geçtiğimiz gün Almanya'da düzenlenen bir düğünde boy gösterdi. Programda da sık sık yaptığı danslar ile haberlere konu olan Solmaz, yaptığı dansla olay oldu.



6

Düğünde fıstık yeşili dar kesim bir elbise tercih eden Solmaz Çiros, kıvrak figürlerini sergiledi ve dans etti. Düğün davetlileri Solmaz'ın etrafında toplandı.



7

Düğüne katılan davetliler, fenomen gelin Solmaz Çiros'un kıvrak dansını cep telefonu kameraları ile kayıt altına aldı.



8

Solmaz Çiros Kimdir

Solmaz Çiros Kimdir

Solmaz Çiros, şarkıcı bir dönem oyunculuk yaptı. Solmaz Çiros, 1997 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 1.70 boyunda olan Solmaz Çiros'un kilosu bilinmiyor.



9

Solmaz Çiros, bir dönem aynı programda yer aldığı Kaan Güvenilir ile aşk yaşadı. Solmaz Çiros, Evleneceksen Gel ile tanındı.



10

Solmaz, gerek samimi halleri ile program izleyicilerinin severek takip ettiği isimlerden biri olmayı başardı. Solmaz, bir dönem aşk yaşadığı Kaan Güvenilir ile birlikte Aşk-ı roman dizisinde rol aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr