30.03.2022-11:05 (Son Güncelleme:30.03.2022-13:40)


1

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

Rol aldığı dizilerde ''partnerimle öpüşmem'' diyen Erkan Petekkaya, daha önce Kaya Çilingiroğlu ile ‘minder güreşi’ yaparken objektiflere yakalanan Sinem Erülgen’la gece vaktinde Emirgan iskelesinde öpüşürken basılmıştı. Flaşlar patladığında ‘aşka gelmiş’ haldelerdi. Petekkaya bu durum karşısında çok sinirlenmiş ve basın mensuplarına saldırmıştı.



2

James Bennewith

James Bennewith

20 yaşında genç yıldız sabaha karşı sokak ortasında sevişirken yakalanınca ne yapacağını bilemedi. James Bennewith, gittiği partiden sarışın kadınla ayırıldı. Çift, başta uzun uzun öpüştü. Bennewith, yanındaki kadınla alkolün de etkisiyle kendilerinden geçerek sevişti. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince korkup hemen toparlandı.



3

Prens Harry

Prens Harry

Prens Charles’ın ufak oğlu Prens Harry’nin bir gece kulübünde birlikte olurken yakalanması oldukça ses getirmişti.



4

Murat Dalkılıç

Murat Dalkılıç

Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler'in bir etkinliğine giden Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş aşka geldi. Görüntüde Tansel Öngel ile sohbet eden Dalkılıç, bir ara sevgilisini dudağından öpüyor. İkilinin romantik anları da kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.



5

Hugh Grant

Hugh Grant

Aşk filmlerinin yakışıklı aktörü Hugh Grant, kendisi gibi oyuncu olan Liz Hurley’le beraber olduğu zamanlarda zenci bir hayat kadınıyla arabanın içinde oral seks yaparken sobelenmişti. Emniyet kayıtlarına da alınan olay aktörün 13 senelik ilişkisini olumsuz etkilemişti.



6

Derin Talu

Derin Talu

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, erkek arkadaşıyla bir mekanda yakınlaşırken görüntülendi.



7

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar ile evli olduğu zamanlarda pek çok güzelle anıldı. Bu isimlerden biri de daha önce Erkan Petekkaya ile sobelenen Sinem Ergülgen'di. İkili bir barda öpüşürken kameralara yakalandı.



8

Pascal Nouma

Pascal Nouma

Bir dönemin güzel oyuncusu Itır Esen ile Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Pascal Nouma aşk yaşamıştı... Gazeteciler, çifti uygunsuz bir halde yakalayıp fotoğraflarını çekmişti.



9

Helin Avşar

Helin Avşar

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin'in Etiler'de gittiği bir çorbacının tuvaletinde erkek arkadaşıyla birlikte olduğu iddiaları oldukça yankı uyandırmıştı.



10

Pınar Yiğit

Pınar Yiğit

1996 Miss Turkey 2. güzeli Pınar Yiğit, İtalya’da ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile asansörde çırılçıplak halde yakalanmıştı.



11

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Sevilen yıldız Drew Barrymore, New York’ta bir opera salonunun tuvaletinde sevgilisi rock yıldızı Fabrizio Moretti ile birlikte olurken yakalandı. The Strokes grubunun davulculuğuna yapan Moretti, yaptıkları normalmiş gibi seks yaptıklarını kabul etmiş ve gittikleri operanın çok sıkıcı olduğunu söylemişlerdi.



12

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears, 2004'te, o dönem erkek arkadaşı olan eski eşi Kevin Federline ile Almanya Stockholm’de bulunan bir parkta, birlikte olurken sobelendi.



13

Ralph Fiennes

Ralph Fiennes

İngiliz aktör Ralph Fiennes bindiği uçağın tuvaletinde bir hostesle beraber olurken basıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr