20.01.2021-21:31 (Son Güncelleme:20.01.2021-21:31)


1

Bakan Koca, açıklamasında' Aşılama Programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar ile bu vatandaşlarımızın bakımından sorumlu kişilerin aşılanmasına başlanacak. Aynı zamanda 90 yaş üzeri vatandaşlarımız için de program başlıyor' ifadelerini kullandı.



2

Koronavirüs vakalarının gerilemesi ve aşı çalışmalarında ikinci aşamaya geçilmesiyle kısıtlamaların yavaş yavaş kalkması gündeme geldi. Uzmanlar normalleşme için 15 Mart'ı işaret ederken, hafta içi sokağa çıkma yasağının başlangıç saatinin 21.00'dan 23.00'a çekilebileceği belirtiliyor. Hafta sonu ise sokağa çıkma yasağı sadece gündüz uygulanabilir.



3

'KISITLAMALAR NE ZAMAN KALKACAK'



4

Aşılama çalışmalarının hızlanması ve vaka sayılarının gerilemeye başlamasıyla 'Kısıtlamalar ne zaman gevşeyecek, kalkaca? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? sorularının yanıtı merak ediliyor.



5

Uzmanlar adım adım normalleşme için 15 Mart'ı işaret ederken, olumlu sonuçların devam etmesi halinde bu tarihten sonra yüz yüze eğitimin başlayabileceği ve restoranlar ile kafelerin açılabileceğini söylüyor



6

'SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATİ DEĞİŞİYOR MU?



7

Hürriyet Gazetesi'nin bugünkü manşetinde Nuray Babacan İmzalı habere göre ise mart ayının ortası itibariyle hafta içi sokağa çıkma yasağının başlangıç saati 21.00'dan 23.00'a çekilebilir. Hafta sonu ise sokağa çıkma yasağı sadece gündüz uygulanabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR