24.08.2022-17:05 (Son Güncelleme:24.08.2022-17:04)


1

Abidin Özşahin

Abidin Özşahin

Abidin Özşahin, güzel gözleri ve Tarkan'a benzerliğiyle dikkat çeken Abidin, haftalar boyu kelimenin tam anlamıyla Türkiye'yi salladı.



2

Aşktan Yana adlı bir albüm çıkarttı. 150 binin üzerinde sattı ama bu albümden tek kuruş kazanamadı. Hayali bu değildi belki ama gece kulüplerinde şarkı söylüyor.



3

Semra Kaynana

Semra Kaynana

Oğlu Ata'nın ölümü ile ilgili konuşan Semra Yücel "masada oğluma kötü madde vermişler içince yığılıp kalmış zaten" dedi. Oğlu öldükten sonra ilk haber verenin İbrahim Tatlıses olduğunu söyleyen Semra kaynana "Allah razı olsun en büyük dostummuş ilk arayıp soran o oldu" dedi. Son halini görenlerin içi acıdı.



4

Firdevs Güneş

Firdevs Güneş

Pop Star yarışmalarının en çok konuşulan katılımcılarından biriydi Firdevs Güneş. Ama o da beklediğini bulamadı. Şöhretin bedelini unutuluş olarak ödedi.



5

Biri Bizi Gözetliyor Tarık

Biri Bizi Gözetliyor Tarık

Biri Bizi Gözetliyor şöhretlerinden biri daha: Tarık.



6

Yeşim Salkım'ın desteğiyle albüm yaptı ama tutulmadı. Sonunda gece kulüplerinde şarkı söylemeye başladı. Şimdi ise ne yaptığını bilen yok.



7

Tülin-Caner Çifti

Tülin-Caner Çifti

Şöhretini diğerlerine göre biraz daha uzun sürdürebilen iki TV ünlüsü daha. Benimle Evlenir misin yarışmasının yıldızı bir türlü barışmayan aşıkları Tülin Koca ve Caner Toygar.



8

Hülya Yamanoğlu

Hülya Yamanoğlu

Hülya Yamanoğlu da Biri Bizİ Gözetliyor yarışmasında adını duyurmuştu.



9

Kısa sürede unutulan Yamanoğlu aylar sonra bambaşka bir şekilde gazete sayfalarına taşındı. Yamanoğlu, Barbi adı verilen fuhuş operasyonunda gözaltına alındı.



10

Aynı operasyona bir başka saman alevi gibi parlayıp sönen TV şöhretinin de adı karıştı.



11

Gelinim Olur musun programında Kaynana Semra ile bir türlü yıldızı barışmayan Sinem Umaş da Barbi operasyonu kapsamında gözaltına alınıp bırakıldı.



12

Kaynana Semra

Kaynana Semra

Gelinim Olur musun yarışması bir anne ve oğlunu bir anda şöhret yaptı. Ama aynı hızla ikisinin de hayatını tüketti. Yarışmada ani çıkışları ve sivri konuşmalarıyla dikkat çeken anne Semra Yücel ile oğlu Ata Türk'ü tüm ülke tanıdı



13

Ama ani gelen bu şöhretin bedeli her ikisi için de ağır oldu. Semra Hanım oğlunu, oğlu Ata ise hayatını kaybetti.



14

Ata Türk

Ata Türk

Ata Türk uyuşturucu yüzünden genç yaşta hayata veda etti. Annesi ise bir süre TV kanallarında sunuculuk yaptıktan sonra kayıplara karıştı.



15

Songül Öden

Songül Öden

Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı dizide rol aldıktan sonra şöhretin bedelini boşanarak ödedi.



16

Arda Kural

Arda Kural

Bir zamanlar yerli Leonardo DiCaprio olarak bilinen ve dizilerin aranan yüzleri arasında gösterilen Arda Kural, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde şizofreni tedavisi görmüştü. Uzun süredir annesinin yanında kalan ve dünya ile bağlantıyı kesen Kural'ın artık kalacağı bir yer yok.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr