06.07.2022-14:53 (Son Güncelleme:06.07.2022-07:59)


1

Sibel Can

Sibel Can

Sibel Can, bir zamanlar Türkiye Erkek Güzeli seçilen Karahan Çantay'la birlikteydi. Can Kuzu adındaki adam, Sibel Can ve Karahan Çantay ilişkisine dair kasetlerin olduğunu iddia ederek Sibel Can'ı tehdit etmiş ve şantajla ondan para istemiş. Buna istinaden Siben Can, akrabası Vedat Ergin'den yardım istedi. Vedat Ergin ise Karagümrük Çetesi'nin lideriydi. Sibel Can'ın eşi olan Hakan Ural'da çete lideri Ergin'e pahalı bir saat hediye etti ortaya çıktı.



2

Esengül

Esengül

'Taht kurmuşsun kalbime' şarkısıyla bir dönemin en popüler şarkıcılarından olan Esengül, gazinoların aranılan ismiydi. 70'ler olan ve engellenmesi pek mümkün olmayan gazinocular savaşı kurşunların havada patlamasına sebep oluyordu. Esengül'de bu kurşunların ortasında kalan isimlerdendi. Semiramis Gazinosunda sahne alan Esengül'den, Oflu mafya babası İsmail'in şarkı istemesiyle olaylar fırtına gibi kopmuş.



3

Oflu mafya babası

Oflu mafya babası

Esengül istek şarkıyı söyleyememesi üzerine, Oflu mafya babası silahına sarılmış ve gazino sahibi ve şef garson hayatını kaybetmiş.



4

Hayatını kaybetti

Hayatını kaybetti

Yaşanılan olaydan tam 19 gün sonrada Esengül şüpheli bir trafik kazasıyla hayatını kaybetti.



5

Muazzez Abacı

Muazzez Abacı

Hasan Heybetli ile dolu dizgin aşk yaşayan Muazzez Abacı, iki defa evlenip boşanmış. Olayın enteresan yanı da şu ki, Hasan Heybetli Muazzez Abacı'nın kendisini aldattığını öğrenerek, polisi araması ve onu yakalatması. Akabinde de hapishanenin tam karşısından ev tutarak aylarca ıslık yoluyla iletişim kurmaları.



6

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

Magazine konu olan aşklarıyla gündeme damga vuran Ahu Tuğba'nın eski sevgililerinden bir tanesi yeraltı dünyasının en karanlık isimlerinden olan Enis Karaduman. Enis Karaduman ise, Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yeğenini kaçırmasıyla ünlü.



7

Tuğba Özay

Tuğba Özay

Tuğba Özay, sevgilisi Akın Büyükoğlu'nun kendisinden ayrılmak istediğini öğrenmesinin ardından ayrılmak istemediği için yeraltı dünyasına gitmiş ve Susurluk sanıklarından Yaşar Öz'den yardım istemiş. Yaşar Öz ve Akın Büyükoğlu arasında çıkan silahlı çatışma da azmettiriclik suçundanÖzay bir süre hapis yatmış.



8

Ceylan

Ceylan

Tuğba Özay'ın olayıyla tanınan Yaşar Öz, hapisteyken Ceylan'a aşkını ilan etmiş ve Ceylan'da bu aşka karşılık vererek 2 yıl mektuplaşarak aşklarını yaşamışlar.



9

Nuriye Uğur Kılıç

Nuriye Uğur Kılıç

Kılıç ünlü babalardan Dündar Kılıç'ın kızı. Babası dolayısıyla yeraltı dünyasına alışık olan bu kadın Alaattin Çakıcı ile evlenmiş.



10

Aslı Ural

Aslı Ural

Selçuk Ural ve Canan Yaka'nın birlikteliğinden olan Aslı Ural yeraltı dünyasının en ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı ile birlikte görüntülenmiş. Bu birlikteliğinin sebebi ise, öldürdüğü eski eşi Uğur Kılıç'a çok benzemesi yönündeydi.



11

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Erol Evcil ile büyük bir aşk yaşayan Gülben Ergen, evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisiyle Evcil'in tefeci Nesim Malki'nin ölümünden suçlanmasının ardından ayrıldı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR