27.12.2021-14:36 (Son Güncelleme:27.12.2021-14:36)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin geçtiğimiz haftalarda Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörünün kim olacağı merak içerisinde bekleniyordu.



2

Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarının konuşulmaya başladığı bu dönemde ismi en çok kullanılan isimlerden biri de Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic olmuştu.



3

Çin Süper Lig ekiplerinden Beijin Guoan'ı çalıştıran 53 yaşındaki tecrübeli teknik adam Slaven Bilic'in kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılının aralık ayında sona eriyor.



4

Fenerbahçe'nin Ocak ayında Spor Toto Süper Lig'de başlayacak olan devre arasında takımın başına getireceği iddia edilen Slaven Bilic tüm yaşanan gelişmelerin arıdndan ilk kez konuştu.



5

Çin'de gerçekleştirdiği bir basın toplantısında Fenerbahçe iddialarının kendisine sorulması üzerine Hırvat teknik adam Slaven Bilic yanıt verdi.



6

53 yaşındaki tecrübeli teknik adam Slaven Bilic, basın mensuplarına Fenerbahçe iddiaları ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;



7

Slaven Bilic : Ben bir profesyonelim. Şu an sahip olduğum işime, görev yaptığım takımıma ve mücadele ettiğim lige saygı duyuyorum. Ben tüm enerjimle takımımın maçlarına odaklandım. İnternette okudunuz haberler şu anda dedikodudan ibaret.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR