14.09.2020-16:40 (Son Güncelleme:20.04.2024-12:39)


1

İnsanoğlunun varoluşundan bu yana cinsellik, üzerine çokça konuşulan bir konu olmuştur. Kadın erkek ilişkilerinde cinselliğin önemi hepimizin mâlumu olmuşken, her fırsatta ‘’Ev boş bize gelsene’’ diyen erkek modellerinin ortak özelliklerini sizler için derledik.



2

Daima planlı bir şekilde hareket ederler. Tek amaçları randevunun bitişini cinsellikle pekiştirmektir. Onlar için hedefe gidilen yolda yapılan her jest mübahtır. Sevgi odaklı ilişkilerde randevular, birlikte keyifli anları geçirip gezme odaklı olurken, yatağa atma derdinde olan erkek için bu buluşmalar her fırsatta partnerini eve çağırma ya da gece vakti gizlice eve girmenin yollarını aramaktan ibarettir. Öngörünüzü kullanın, sonunda kendimi yatakta bulabilirim dediğiniz planlar çok fazla tam ise tebrikler tam da adamına denk gelmişsiniz.



3

O mesajlara asla zamanında dönülmez. Siz istediğiniz zaman değil, o konuşmak istediği zaman konuşursunuz. Zaten sizi önemsemediğini anlamamak için bu durumda ya körsünüz, ya da kör kütük aşık. Ama her iki durumda da geçmiş olsun.



4

''Orada mısın ? Uyudun mu ? Hadi neredesin cevap ver. Alooooo kime diyorum !!! '' Bakın bu garanti bir yol, gerçekten bu durum böyle erkekleri anlamanın en kolay yollarından biridir. Gün boyu size 1 tek mesaj bile atmayan insan saat 12'yi geçince peşinizi bırakmıyorsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz. Bir de konuyu cinselliğe kaydırmaya çalışıyorsa o iş tamamdır. Anlayın ki siz onun için sadece bir cinsel objesinizdir.



5

İlişkiniz epey yol aldı ama halen daha sevgilinizin çevresiyle ya da aile bireyleriyle tanışma fırsatı bulamadınız mı ? Geçmiş olsun, sahip olduğunuz erkek modeli tam da anlattığımız kategoriye giriyor. Neden mi ? Çünkü erkekler ciddi ilişkilerini çevrelerine göstermek ve anlatmak isterler.



6

-Sizin duygusal ruh halinizi çok da önemsemezler. Varsa yoksa akıllarındaki tek şey cinselliktir. Siz bir sıkıntınızı anlattığınızda konuyu geçiştirirler. Oysa sevgi temelli ilişkilerde erkek partnerinin derdini kendi derdi bilir.



7

Bu tür erkekleri en kolay anlama yöntemlerinden birisi de ortak gelecek planlamasını yapmak ve bunu dillendirmektir. Birlikte bir gelecek hayalinden partnerinize söz edin, oralı olmayıp ve konu değiştirip tedirgin oluyorsa, onun kalbine giden yollar pembe panjurlarla değil pembe jartiyerlerle süslenmiştir.



8

2002’deki milli maçın golünü ve dakikasını unutmayan adam, sizinle ilgili olan tüm özel günleri unutuyorsa şüphelenmek için çok doğru adrestesiniz. Derhal ardınıza bile bakmadan oradan uzaklaşın.



9

Üzerinizdeki değişimleri farketmeyip, sorularınıza sürekli ‘’Sen Bilirsin’’ tarzında yorumlarda bulunuyorsa geçmiş olsun. Çünkü erkekler her ne kadar odun ve sıradan olarak bilinseler de tam aksine sevdiği kadının her şeyiyle ilgilenmek isterler.



10

Oldu ki cinsel bir deneyim yaşadınız ve partneriniz bir bahaneyle oradan ayrılmak istediyse durumun üzerine gidin. Çünkü böyle bir anın ardından gerçekten seven bir erkek orayı terk etmek yerine, sevdiği kadınla maksimum zaman geçirmek ister. Eğer tek derdi sizinle cinsel bir tatmin ise, oradan ayrılmak için türlü bahaneler kovalar.



11

Son olarak meşhur tuş kilidi sorunsalı, evet sizinle gönül eğlendirmek ve yatağa atma derdinde olan bir erkek ne olursa olsun tuş kilidini sizinle paylaşmaz. Çünkü o mesaj kutuları onların kıymetlileridir. Tuş kilidini vermeyen erkek kalbini verebilir mi sevgili okurum, bunları bir düşün.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR