01.07.2020-11:44 (Son Güncelleme:24.04.2024-10:15)


1

Her kadın dış görünüşüne oldukça önem verir. İnsanlar tarafından beğenilmek hangi kadının hoşuna gitmez ki? Bu yüzden kendi güzelliğine önem verir. Bunu yapmak zannettiğiniz kadar pahalı ya da zor değil. Doğal olan yağlar ile istediğiniz güzelliğe kavuşmak oldukça kolay. İşte detaylar…



2

Badem Yağı

Badem Yağı

Badem yağı günlük olarak cilt beslenmesinde ve deri hücrelerinin yenilenmesi için güvenle kullanılabilir. Aynı zamanda mantar düşmanıdır. Mantar oluşan bölgelerde de kullanabilirsiniz.



3

Hint Yağı

Hint Yağı

Hint yağının yapısı hücre metabolizmasının geliştirirken, linoleik ve steraik asitler cildin nemini kaybetmesini engelliyor. Tüy dokusunu kuruluktan, dökülmekten ve güneşin zararlı etkilerinden korur.



4

Susam Yağı

Susam Yağı

Susam yağının içinde bir dizi polivitamin asitleri ve elementler bulunur. Susam yağıyla ağzınızı çalkaladığınızda, dişleriniz daha beyaz göründüğünü fark edeceksiniz. Diş etleriniz, ağız içiniz ve dilinize de oldukça faydalıdır.



5

Çay Ağacı Yağı

Çay Ağacı Yağı

Çay ağacı yağının enfeksiyon karşıtı, bakteri önleyici, mantar önleyici, virüs önleyici özellikleri vardır. Aynı zamanda iyileştirme özelliği bulunmaktadır. Genel olarak cilt üzerindeki sivilce probleminin çözümünde ve sorunlu ciltleri nemlendirmek için kullanılmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR