13.05.2020-12:40 (Son Güncelleme:28.03.2024-15:37)


1

Covid-19 salgınıyla yurt içinde başarılı bir mücadele yöneten Türkiye, yurt dışından ülkeye gelmek isteyen ancak salgın sebebiyle yurda dönmeyen vatandaşlarını sahipsiz bırakmadı. Bu doğrultuda Hindistan'dan Sivas'a getirilen vatandaşların karantina süresi sona erdi.



2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine düzenlenen tahliye operasyonu çerçevesinde, Hindistan'dan getirilerek Sivas'ta Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki yurda yerleştirilen 69 kişinin, karantina süreci tamamlandı.



3

Vatandaşlar, karantina altında vakit geçirdikleri yurdun bahçesine coronavirüs ile mücadele sırasından can kaybına uğrayan sağlık çalışanları anısına fidan dikti.



4

Bunun yanı sıra karantina sürecini sonlandıran vatandaşlar ile yurt yetkilileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde ellerinde Türk bayraklarıyla koreografi yarattı.



5

Ayrıca yoga eğitmenliği için Hindistan'da bulunan Çağatay Bağcı, yurtta her türlü ihtiyaçlarının karşılanması hususunda destek olan görevlilere teşekkürlerini sundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR