Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Taraftarlarına Yapılan Haksızlığa Dikkat Çekti!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynayacakları Giresunspor karşılaşması öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Adana Demirspor maçında yaşanan olaylara dikkat çekti.

04.11.2021-20:00 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-20:00)

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Sivasspor'da olaylı maçın etkileri halen devam ediyor.

OLAYLI MAÇIN ETKİLERİ SÜRÜYOR

Adana Demirspor karşılaşmasında yaşanan olaylar ve puan kaybının ardından gözünü Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasına çeviren Demir Grup Sivasspor, karşılaşma için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

GÖZLER GİRESUNSPOR MAÇINDA...

Giresunspor maçının hazırlıklarının tamamlandığı antrenmanın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

RIZA ÇALIMBAY'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Giresunspor maçının hazırlıklarının gerçekleştiği antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda ;

TAKIMIMA VE OYUNCULARIMA İNANIYORUM

Hiçbir zaman mücadeleden kopmuyoruz. Giresunspor maçı kendi sahamızda, taraftarımızın önünde mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Milli maç arasına iyi bir şekilde girip, sakat arkadaşlarımız da iyileştiğinde daha iyi şekilde devam edeceğiz. Herkes farklı düşünebilir ama biz oynadığımız oyundan memnunuz. İyi şeyler yapıyoruz ama hep son dakikalarda gol yedik. Takımıma, oyuncularıma yürekten inanıyorum. Biz çok iyi şeyler yapacağız. Geçen sezon nasıl başardıysak, ondan önceki sezon nasıl başardıysak aynısını yapacağız. Türkiye'de tahminime göre iki sene üst üste Anadolu'dan bir takım Avrupa'ya gitmemiştir. Aynı şekilde hedefimiz hiç değişmiyor. Bizim hedefimiz yine yukarılara oynamak. Başka düşüncemiz yok.

MİLLİ TAKIM'A GÜVENİYORUM

Milli takımımızın her şeyden önce kendi maçlarını kazanması gerekiyor. Oynayacağımız maçları kazanacak kapasitede bir takımız, çok iyi oyunculara sahibiz, ben iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum.

GOUTAS'IN MİLLİ TAKIM'A ÇAĞRILMASI HAKKINDA

Bunu gerçekten hak ediyor. Çok iyi, profesyonel bir oyuncu. Çok kaliteli bir insan. İşini de çok iyi yapıyor. Disiplinlidir, riske girmez, arkadaşlarıyla diyaloğu iyidir. İnşallah çok başarılı olur.

TARAFTARLARIMIZ HAKSIZ YERE CEZA ALDI

Çok sayıda taraftarımız, evimizde oynadığımız son lig maçında haksız yere ceza aldı. Adana Demirspor maçında taraftarımıza da haksızlık yaptılar. Hakemin yönetiminden dolayı zaten gerginlik yaşandı. Sen öyle bir penaltı verirsen taraftarı sinirlendirirsin. Hakemlerin taraftarı da düşünmesi gerekiyor. O gün hakem, futbolcuları, bizleri, tribünleri hepimizi gerdi. Bizim işimiz futbolumuzu oynamak. Maça gelemeyecek taraftarımıza yazık, üzgünüz. Gelecek olan taraftarımızın desteği ile inşallah bu maçı kazanacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal