Sivasspor - Galatasaray Maçında Edilen Küfür Sonrası Fatih Terim Çok Sinirlendi!

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Sivasspor'a 1-0 kaybetti. Cezası dolayısıyla karşılaşmayı tribünden takip eden Fatih Terim'in yan locadan yanındakilere küfür eden taraftarı duyması sonrası çılgına döndüğü görüldü.

15.12.2021-10:33 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-17:03)

UEFA Avrupa Ligi'nde büyük bir başarı elde eden Galatasaray, Süper Lig'in 16.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Ligdeki kötü gidişatına son vermek isteyen Galatasaray sahadan Sivassporlu futbolcu Faycal Fajr'ın attığı golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Maçı locadan takip eden Fatih Terim'in yaşadığı olay ise gündeme bomba gibi düştü.

SİVAS'TA FATİH TERİM ÇILGINA DÖNDÜ

Ajansspor.com'un haberine göre, Sivasspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma sona ererken, Fatih Terim'in maç bitiminde herkesi tebrik ettiği aktarıldı. Locadan bulunan tüm Sivassporluları karşılaşmayı kazandıkları için sırasıyla tebrik ederek locadan ayrılmak üzere olan Fatih Terim'in yanındakilere loacadan birilerinin küfürlü şekilde konuştuğu aktarıldı. Fatih Terim'in de edilen küfürü duyup çok sinirlendiği belirtiliyor. Daha sonrasında ise tartışma büyüyerek loca dışına kadar yansıyor.
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kendisine edilen küfürlere tepki gösterirken yardımcısı Selçuk İnan'ın, Fatih Terim'i yatıştırmaya çalıştığı aktarıldı. Ayrıca Fatih Terim'i çevresindekilerde yatıştırmaya devam edip ve odaya girmesini sağladılar. Videoda Fatih Terim'in kimliği belirsin olan kişilere, 'Ya oğlum. Bıraksana lan! Lan gelsene!" diye bağırdığı görülüyor.

FATİH TERİM'İN GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEM OLDU

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, Sivasspor maçında locada yaşadığı görüntüler özellikle sosyal medyada büyük gündem haline geldi. Sivasspor ile Galatasaray maçında yaşanan görüntüler gerek spor dünyasının gerek kamoyunun gündemine bomba gibi düştü. Olayda yaşanan görüntüler başta Galatasaray taraftarları olmak üzere diğer takım taraftarları tarafından çok konuşuluyor.

Kaynak: Ajansspor.com

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal