07.06.2018-15:01 (Son Güncelleme:10.08.2021-17:47)


1

Tüm iyi yağ yakma programlarında ağırlık kaldırma bulunmalıdır. kas gelişimi için dambıl kullanabilirsiniz ve hızlanan metabolizmanız sayesinde daha çok yağ yakarsınız. Tek yapmanız gereken şey iki günde bir biraz ağırlık çalışmak. çalışmaya yüksek ağırlıklarla başlamanıza gerek yok, bir kaç kilo da etkili olacaktır. Kardiyovasküler egzersizler kalp ritminizi hızlandırıp kalori yakmanızı kolaylaştırırlar. kardiyo egzersizleri sırt yağlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. koşmak, ip atlamak, eliptik çalışma, bisiklete binmek veya zıplama hareketleri gibi istediğiniz egzersizi



2

Mekik gibi egzersizlerin karın bölgesindeki yağı yaktığını biliyoruz; ancak mekik çekmek sırt ve bel bölgesindeki yağların da yakılmasına yardımcı olur. ayrıca yanlara esnemeleri veya sabit esneme hareketlerini de egzersizinize ekleyebilirsiniz. Sırt bölgesindeki yağlardan kurtulmak ise bu bölgeye odaklanmak daha zor olduğu için biraz daha fazla disiplin ve istikrar gerektirecektir.



3

Sırt kaslarınızı en iyi yüzerek çalıştırırsınız. ayrıca yüzmek çok sakinleştirici bir aktivitedir. yüzmek hem egzersiz yapmak, hem sırtınızı güçlendirmek hem de bölgesel yağları yakmak için çok etkili bir egzersizdir.



4

Bir yoga matına yüz üstü uzanın ve kollarınızı ileri doğru uzatın (veya resimdeki gibi yanlarınıza uzatın). ayaklarınızı yerden kaldırmadan kendinizi yukarı itin ve başlangıç pozisyonunuza geri dönün. 10’ar haraketten oluşan 2 set yapın.



5

Aynı pozisyonda kalmaya devam edin ve ellerinizi boynunuza koyun. gövdenizi yerden kaldırın ve ardından başlangıç pozisyonuna geri dönün. 15’er hareketten oluşan 2 set yapın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR