Şırnak'tan Yürek Yakan Bir Haber Geldi: 1 Şehidimiz Var

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan sınır karakoluna teröristler tarafından bir saldırı düzenlendi. Hain saldırıda bir askerimizin şehit düştüğü açıklandı. 

03.02.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-09:49)

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen havan saldırısında 1 askerin şehit olduğunu açıkladı. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan paylaşımda: “Şırnak Cizre’de bir hudut karakolumuza terör örgütü mensuplarınca düzenlenen havan saldırısı sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Er Tarık Tarcan şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadelerine yer verdi.


ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerin yaptığı havan topu saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Er Tarık Tarcan’ın Eskişehir’deki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehidin Eskişehir'de yaşayan annesi Günay Tarcan ve babası Hilmi Tarcan’a askeri heyet acı haberi verdi. Mamure Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi’nde bulunan şehidin baba ocağına Türk bayrağı asılırken, evin yan sokağına ise taziye çadırı kuruldu. Şehit askerin naaşının gece saatlerinde Eskişehir’e getirileceği ve yarın öğle vakti Reşadiye Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi. 

TERHİSİNE 20 GÜN KALMIŞTI

Şehit Tarık Tarcan’ın 2019 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduğu ve terhisine 20 gün kaldığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal